Επιστροφή Φώτση στον Παναθηναικό

Ο Αντώνης Φώτσης επιστρέφει και μαζί με τον Παναθηναϊκό απειλεί κάθε αντίπαλο που θα βρει στο διάβα του τη νέα σεζόν. Ο 27χρονος φόργουορντ θα φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα μετά από πέντε χρόνια δραστηριότητας στο εξωτερικό με τις Ρεαλ Μαδρίτης και Ντιναμό Μόσχας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πρωταθλητές Ελλάδος κάλυψαν το κενό που υπήρχε στις οικονομικές διεκδικήσεις του «Batman» και για τρία χρόνια θα εισπράξει 4.5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Φώτσης αγωνίσθηκε με τους «πράσινους» από το 1997 έως το 2001, εν συνεχεία δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις και το 2002 φόρεσε ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για ένα χρόνο. Υστερα, έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης (2003-2005) και τα τελευταία τρία χρόνια έμεινε στη Ντιναμό Μόσχας (2005-2008).

Με την απόκτηση του Φώτση και την δεδομένη συμφωνία με τον Πέκοβιτς, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις κινήσεις του για τις θέσεις «4» και «5». Επόμενος στόχος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι πιθανότατα ένα σμολ φόργουορντ, ενώ ο Σέρβος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να ψάξει για ένα παίκτη για τη θέση «3» ή ακόμη και για ένα γκαρντ.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να υπογράψουν και με το Δημήτρη Βεργίνη του ΠΑΟΚ.

Επισκεφτείτε το καφενείο και θα μαθαίνετε πρώτοι ό,τι συμβαίνει και στον αθλητισμό