ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μπορεί μέσα στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό να ατύχησε ο Κώστας Μάντιλορ (Μανδυλάρης) αλλά ο καλός Θεός τον βοήθησε να κάνει μια άλλη – πολύ καλύτερη- καριέρα στο Χόλυγουντ.
Τον έχασαν το ποδόσφαιρο και ο… Παναθηναϊκός και τον κέρδισαν ο κινηματογράφος και το μαγικό Hollywood! Είκοσι χρόνια (πραγματικής) παρουσίας κλείνει στον πλανήτη της Εβδομης Τέχνης ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός και παραγωγός Κώστας Μάντιλορ (Μανδυλάρης), ο οποίος μπορεί να είχε παιδικό όνειρο να αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής, αλλά τελικά κατέληξε να παίζει «μπάλα» στα κινηματογραφικά πλατό μαζί με «ιερά τέρατα» της μεγάλης οθόνης!

Ο έρωτάς του με τη στρογγυλή θεά ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στους αγωνιστικούς χώρους, ώσπου στα μέσα του ’80 δοκιμάστηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός έβαλε τέρμα στα όνειρά του. Η ατυχία όμως του βγήκε σε καλό! Γοητευμένος από τη λάμψη του σινεμά, στράφηκε στην υποκριτική, πήγε στο Λος Αντζελες και σήμερα έχει να παρουσιάσει ένα ατελείωτο book με αξιόλογες εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά σίριαλ.

Στα χνάρια του βαδίζει και ο αδελφός του Λούης Μάντιλορ, ο οποίος έχει και αυτός πολύχρονη και εντυπωσιακή καριέρα στο Χόλιγουντ. Προφανώς το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά, αφού και η μητέρα τους Λουίζα Μανδυλάρη έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, συμμετέχοντας κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις της ομογένειας της Μελβούρνης. Ο πατέρας τους Γιάννης Θεοδοσόπουλος είναι ο μοναδικός από την οικογένεια που δεν έχει σχέση με τα καλλιτεχνικά, μια και είναι οδηγός ταξί!