Σκαλίζοντας τον τύπο (Βγενόπουλος vs Παπανδρέου)

"Ζητάει και τα ρέστα ο εκπρόσωπος της ΜΙG Ανδρέας Βγενόπουλος με την αγωγή για 2 εκατ. ευρώ που κατέθεσε κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, κορυφώνοντας έτσι την πολιτική αντιπαράθεση για το ξεπούλημα του ΟΤΕ.
Η αγωγή, που προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2009, προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις, καθώς και την ξεκάθαρη απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν πρόκειται να τον αποτρέψει από το να ασκεί σκληρή κριτική, τόσο για την εκποίηση του ΟΤΕ όσο και για το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας. Έχει μάλιστα μερικές βασικές διαφορές από εκείνη που είχε καταθέσει προ μηνός ο κ. Βγενόπουλος κατά του προ έδρου του Συνασπισμού Αλ. Τσίπρα, για πανομοιότυπους λόγους: ● Η πρώτη διαφορά αφορά το ποσό. Η αγωγή κατά Τσίπρα είναι για 1 εκατ. ευρώ, ενώ κατά του κ. Παπανδρέου για 2 εκατ. ευρώ.
● Η άλλη διαφορά είναι ότι κατά την ανακοίνωση της αγωγής κατά Τσίπρα, ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει ότι θα δωρίσει στον Συνασπισμό το όποιο ποσό του επιδικαστεί. Στην περίπτωση της αγωγής κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δεν αναφέρει τίποτε τέτοιο- δείγμα ότι επιδιώκει να προσποριστεί την όποια αποζημίωση του επιδικαστεί." ( Τα Νέα 19-5-2008)
Έτσι που πάμε με τα σκάνδαλα , τις Μίνζενς , τις προανακριτικές . τις αγωγές επιχειρηματιών και..... , το καφενείο κάνει σήμερα μία πρόταση . Τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων να μεταστεγαστούν στη Βουλή των Ελλήνων και έτσι ,ούτε χρόνο να χάνουν οι πολιτικοί μας , ούτε να ....αποδομείται η εικόνα τους όταν πηγαινοέρχονται στα δικαστήρια και τους βλέπει ο λαός. Να γίνει δηλαδή και αυτή η διαδικασία μια εσωτερική υπόθεση της Βουλής .