Τιμές καταναλωτή - Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού

Εάν περιμένουμε απο την (όποια) κυβέρνηση ή αντιπολίτευση να κάνει κάτι... χαθήκαμε..!!!

Εάν περιμένουμε απο τις κατακερματισμένες οργανώσεις καταναλωτών να κάνουν κάτι...σωθήκαμε..!!!

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Όταν ρωτήθηκαν οι ξένοι μεγάλο-προμηθευτές « γιατί πουλάτε στην Ελλάδα τα προϊόντα σας ακριβότερα; », αυτοί απάντησαν ευγενικά: «γιατί μας το επιτρέπει η οικονομία σας».!!! Με άλλα λόγια, «όσο εσείς οι έλληνες, που το παίζετε ξύπνιοι, αποδεικνύεστε χαϊβάνια, ασυνείδητοι, ηλίθιοι καταναλωτές που συμπεριφέρεστε σαν πρόβατα, τόσο εμείς (οι κουτόφραγκοι) θα σας αρμέγουμε»

Εάν πράγματι θέλουμε να έχουμε ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ, τότε πρέπει να φροντίσουμε ώστε να πάψουν αυτές ΟΙ ΑΣΥΔΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ να μας συμπεριφέρονται ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ... ΑΥΤΟΙ «ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ»... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;

...Η διεθνής εμπειρία έχει αποδείξει ότι οι καταναλωτές μπορούν είναι οι κύριοι ρυθμιστές της αγοράς. Για να επιτευχθεί όμως αυτό και στην Ελλάδα, ο μόνος τρόπος είναι να εγκαταλείψουμε την εθνική παθογένεια της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, της μόνιμης ΚΛΑΨΟΥΡΑΣ και της ΓΚΡΙΝΙΑΣ, και, περιορίζοντας την ΑΞΕΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, να συμμετάσχουμε απο κοινού σ’ ένα ΔΙΑΡΚΕΣ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Τέρμα τα ψέματα, τα άλλοθι, και οι υποκρισίες, όπου για όλα μας τα δεινά φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο εμάς...

Αν πράγματι θέλουμε την «εξυγίανση της αγοράς» ας ξεκινήσουμε αυτό το διαρκές μποϋκοτάζ με περιεχόμενο «την αγορά και κατανάλωση των ελάχιστων και απαραίτητων μόνον προϊόντων», προκειμένου να στείλουμε το σωστό μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες..

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ...