Αλέξη Τσίπρα ...προσγειώσου…!!!

Έτσι τα …βλέπω…

Γράφει ο: gianniotis.gr

Με αφορμή τη στάση σου στο Δημοτικό Συμβούλιο και την προσποιητή διένεξή σου με τον Δήμαρχο κ. Νικήτα Κακλαμάνη, η οποία σκοπό είχε μόνο την δημιουργία εντυπώσεων από σένα, θα σου επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί μέσα από αυτές εδώ τις στήλες.

Πάψε να αυτομαστιγώνεσαι και προσπάθησε να κατέβεις από το καλάμι που καβάλησες, όσο γίνεται νωρίτερα. Το νεαρό της ηλικίας σου δεν θα αποτελεί μόνιμο…άλλοθι των διαταραγμένων απόψεών σου.

Και επειδή προσεχώς θα σε δω να κάθεσαι στα έδρανα της Βουλής, αυτό και μόνο πρέπει να σε κάνει να σοβαρευτείς ακόμη περισσότερο.

Αν είσαι ακόμη επηρεασμένος από την πολιτική αλαζονεία που κληρονόμησες από τον προκάτοχό σου, προσπάθησε τουλάχιστον να την αποβάλλεις, όσο γίνεται νωρίτερα, γιατί μόνο κακό θα κάνει στην πολιτική σου καριέρα.

Δεν είναι δυνατόν η μόνιμη απερισκεψία σου, να έχει γίνει για σένα σήμα κατατεθέν και ταυτόσημο της ανούσιας πολιτικής αλαζονείας που θέλεις να πλασάρεις.

Είσαι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Αναλογίσου τι σημαίνει αυτό για σένα, με τις όποιες συνέπειες αυτό συνεπάγεται και φέρσου αναλόγως. Η περίοδος χάριτος για σένα έχει τελειώσει, αφού μέχρι σήμερα δεν μπόρεσες να βρεις την …πολιτική σου ταυτότητα.

Προσγειώσου τώρα στην πραγματικότητα, και άσε τους λεονταρισμούς για την ώρα.

Τελικά, μήπως πρέπει να πάψω να ασχολούμαι με το διανοητικό σου επίπεδο, αλλά με αυτό των "εκλεκτόρων" σου;

Την ημέρα που σε ψήφισαν και σε εξέλεξαν, μήπως είχαν πάρει κάτι;

Αν παρ’ όλα αυτά, η τακτική σου παραμείνει ίδια και στο μέλλον, σημαίνει πως οι υποστηρικτές σου, ή σε εξέλεξαν κατά λάθος, ή σκοπίμως με σκοπό να σε καταστρέψουν…πολιτικά. Για κοίτα κι’ αυτό το ενδεχόμενο…

gianniotis.gr