Ο καφενές μας πάει ... Γιάννενα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΑΜΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ
Στο καφενείο μας θα ακούγονται όλες οι φωνές έστω και αν διαφωνούμε .


Η αποκέντρωση στο Νομό Ιωαννίνων...πέτυχε
Γράφει ο : gianniotis.gr

Οι σωστές πολιτικές που εφαρμόσθηκαν κατά καιρούς από τους κυβερνώντες, και που είχαν να κάνουν με την αποκέντρωση, έφεραν τελικά τα ...καλά αποτελέσματά τους.
Δεν τα μάθατε;
Στο νομό Ιωαννίνων, μετά από παρεμβάσεις και εισηγήσεις του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Β/βάθμιας εκπαίδευσης κ. Πετρόπουλου, κλείνει το ένα σχολείο μετά το άλλο από έλλειψη μαθητών, και αναγκαστικά το Υπουργείο παιδείας εκτιμώντας αυτή την κατάσταση, ενεργεί για το κλείσιμο κάποιων σχολείων, (Γυμνασίων και Λυκείων).
Ομολογώ ότι, εδώ που έφθασαν τα πράγματα, η απόφαση αυτή δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία από τον κ. Πετρόπουλο, για τον οποίο η τοπική εκπαιδευτική κοινωνία, μόνο καλά έχει να πει.
Οι συγκυρίες επέβαλαν στη λήψη αυτών των αποφάσεων, όσο λυπηρές και αν ακούγονται.
Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν σήμερα σχολεία, Γυμνάσια ή Λύκεια και να έχουν από 10 έως 15 μαθητές.
Γνωρίζω προσωπικά, ότι σε κάποιο σχολείο, ένας μαθητής, δεν έχει... συμμαθητή.
Κύριε Πετρόπουλε, επειδή σε γνωρίζω προσωπικά, έχω να πω προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι αποφάσεις αυτές πικραίνουν πρώτα εσένα, και μετά κάποιους άλλους, που άφησαν επί τόσα χρόνια το Νομό Ιωαννίνων στην ...τύχη του.
Τα αποτελέσματα των πολιτικών αποφάσεων αργούν, αλλά κάποτε ...έρχονται...
Πολιτικάντηδες που ασχοληθήκατε κατά καιρούς με την αποκέντρωση, εφαρμόστε την απλή μέθοδο των... τριών, και αναλάβετε το ποσοστό της ευθύνης σας.
Θα δούμε επιτέλους κάποια...αυτοκριτική;