Η σχέση Κασσελάκη με Ζωή και η πρωτιά του Αυτιά...


 Σε αντίθεση με τους πρώην Συριζαίους της Νέας Αριστεράς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Στέφανο Κασσελάκη...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνει η Ζωή στην υπόθεση των Τεμπών και εκείνη με τη σειρά της δείχνει να εκτιμά κάποιες αντισυστημικές κινήσεις του Κασσελάκη.Μου λένε ότι διατηρούν και μία επικοινωνία και δεν έχουν πρόβλημα να συντονιστούν στη Βουλή σε θέματα απέναντι στην κυβέρνηση. 

Αν σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολος άνθρωπος είναι η Ζωή στις συνεννοήσεις, μάλλον μιλάμε για…

κατόρθωμα.

Τέταρτος ο Μπελέρης – όλοι βλέπουν τη σκόνη του Αυτιά

Σας έχω νέα από τις κυλιόμενες (και μυστικές) δημοσκοπήσεις για το πώς πάει η μάχη του σταυρού στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Το ενδιαφέρον και μάλλον απρόσμενο στοιχείο είναι ότι ο Μπελέρης δεν πάει και πολύ ψηλά. Όχι όσο αναμενόταν δηλαδή.

Οι πληροφορίες τον αναφέρουν τέταρτο αυτή την ώρα. Και μάλιστα με ισχυρό ανταγωνισμό και άρα με κίνδυνο να πέσει πιο κάτω. Κάτι που μάλλον θα αναγκάσει την ηγεσία της ΝΔ να ρίξει μεγάλο βάρος για να τον στηρίξει – για προφανείς λόγους.
Ο Αυτιάς λοιπόν, είναι αυτός που κρατάει την πρωτιά.
Ακολουθούν η Βόζεμπεργκ, η οποία έχει ανέβει τελευταία και ο Πύρρος Δήμας.
Ο Μπελέρης εντοπίζεται στη συνέχεια, περίπου παρέα με Μεϊμαράκη και Κιμπουρόπουλο.
Ο Δημήτρης Τσιόδρας διατηρεί μία δυναμική, ενώ ψηλά εντοπίζεται, λέει, η Μελέτη.

Κεφαλογιάννης, Σπυράκη πιο πίσω, αλλά με ελπίδες, κυρίως ο πρώτος, για την οκτάδα – οκτώ αναμένεται να εκλέξει η ΝΔ στα σίγουρα.
 

Ο Στέφανος… Φογκ και το ξέσπασμα της Μπεκατώρου

Ο Στέφανος Κασσελάκης βάλθηκε να γίνει κάτι σαν θα σύγχρονος, «μίνι» όμως… Φιλέας Φογκ. Τύπου «ο γύρος του Αιγαίου σε 10 ημέρες»!
Από το Σάββατο περιοδεύει μετά του ναυάρχου Αποστολάκη και δαμάζοντας ένα πανέμορφο ιστιοπλοϊκό σε νησιά, μεταφέροντας το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.
Έμαθα ότι έφυγε ικανοποιημένος τα μάλα με το ευρωψηφοδέλτιο που παρουσίασε την Παρασκευή.
Οι επιλογές είναι γεγονός ότι έτυχαν θετικών σχολίων.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Για παράδειγμα έμαθα ότι οι επιθέσεις κάποιων δήθεν «συντρόφων», που ενοχλήθηκαν από το κόψιμο του Παπανώτα επιτέθηκαν από τα κοινωνικά δίκτυα στην Σοφία Μπεκατώρου.
Η οποία ήταν φυσικό να μιλήσει για τις ανόητες δηλώσεις του τηλεπαρουσιαστή – εδώ είχε το θάρρος να ξεκινήσει το metoo στη χώρα μας και να εκθέσει το προσωπικό της τραύμα, στον Παπανώτα θα κολλούσε;
Αλλά ήταν τόση η πίεση που δέχθηκε, καθώς εντάσσεται για πρώτη φορά σε κόμμα, που κάποια στιγμή λύγισε και δεν άντεξε να μην εκδηλώσει τη στεναχώρια της.
Κρούσεις για το ευρωψηφοδέλτιο

Επειδή ακούω διάφορα που κυκλοφορούν για κρούσεις που έκανε η Κουμουνδούρου σε καλλιτέχνες και επώνυμους για να μπουν στο ευρωψηφοδέλτιο να διευκρινίσω ότι τα περισσότερα είναι αβάσιμα.
Έγινε μία κρούση σε κορυφαίο συνθέτη, αλλά δεν ευοδώθηκε, με την αμοιβαία εκτίμηση πάντως να παραμένει.

Και μία βολιδοσκόπηση σε μία εξαιρετικά αξιόλογη τηλεοπτική δημοσιογράφο με εκπομπές που συζητούνται θετικά – θα ήταν… Δώρο για τον ΣΥΡΙΖΑ αν κατέβαινε -, αλλά και πάλι δεν κατέστη δυνατή η συμπόρευση. Και δω πρέπει να σας πω, οι καλές σχέσεις παραμένουν και ενδυναμώθηκαν μάλλον.

Κάλχας - Το Ποντίκι