Κρουαζιέρες με… παιδιά έκανε ο πατέρας Αντώνιος – «Έπαιρνε τα πιο όμορφα και αρρενωπά αγόρια»

0


 «Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, με τα παιδιά να κάνουν λόγο για βασανιστήρια, ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις, την ώρα που στο επίκεντρο των μαρτυριών βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος.

Η καταγγελία του θείου του 19χρονου ότι ο πατέρας Αντώνιος οργάνωνε… κρουαζιέρες με παιδιά και επέλεγε ο ίδιος ποια θα τον συνοδεύσουν, με τα περισσότερα από αυτά να είναι αγόρια, προκάλεσε ερωτηματικά.

Ωστόσο, την πληροφορία αυτή για τα ταξίδια του πατέρα Αντώνιου σε ελληνικά νησιά αλλά και σε περιοχές του εξωτερικού όπως η Ισπανία και το Βέλγιο, επιβεβαιώνει σύμφωνα με το Live News, το τουριστικό γραφείο, το οποίο οργάνωνε τα ταξίδια.

Μα πώς είναι δυνατόν μια δομή που φιλοξενεί παιδιά να οργανώνει τόσο ακριβά ταξίδια και μάλιστα κρουαζιέρες;

Κι όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος λάμβανε συνολικά 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από δωρεές και επιχορηγήσεις, κανόνιζε ταξίδια αναψυχής, την ώρα που -σύμφωνα με τις καταγγελίες- παιδιά παρέμεναν κλειδωμένα σε δωμάτια, χωρίς φαγητό και νερό, ως τιμωρία.

Στην εκπομπή μίλησε υπάλληλος του ταξιδιωτικού γραφείου, ο οποίος έκανε τις κρατήσεις και έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία, τα οποία θα καταθέσει στις Αρχές αν του ζητηθούν.

«Διάλεγε τα πιο όμορφα και αρρενωπά αγόρια»

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα παιδιά που επέλεγε να πάρει μαζί του πατέρας Αντώνιος, ήταν όλα όμορφα και αρρενωπά αγόρια:

«Αυτό που είχε προκαλέσει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι κάθε φορά επιλέγονταν τα πιο όμορφα και αρρενωπά αγόρια για αυτά τα ταξίδια, σε βαθμό που αναρωτιόμουν ”μα πώς γίνεται να μην υπάρχουν άλλα καλά παιδιά με λιγότερο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά; Μου έλεγαν όμως, ότι τα κριτήρια ήταν πάντα με βάση το ποια ήταν τα ”καλύτερα παιδιά” των δομών και φυσικά εμάς δεν μας έπεφτε λόγος» ανέφερε στην εκπομπή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)