Απίστευτη γκάφα Παπαχελά στον αέρα με fake news για την Κατερίνα Ακριβοπούλου – Αναγκάστηκε να το μαζέψει

Μέσα στο έντονο αντιπολιτευτικό μένος τους και την προσπάθεια να “γρονθοκοπήσουν” δημοσιογραφικά τον Αλέξη Τσίπρα το δίδυμο Σίας Κοσιώνη και Αλέξη Παπαχελά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σε κάποια στιγμή της συνέντευξης προχώρησαν και σε μία απίστευτη γκάφα, δείγμα της ελαφρότητας και των fake news που επανειλημμένα έχει χρησιμοποιήσει το κανάλι του ΣΚΑΙ εις βάρος της κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας τους επεσήμανε ότι ο ΣΚΑΙ δεν ήταν και τόσο ουδέτερος στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση και απόδειξη αυτού, πέρα από όλα τα άλλα, είναι και η συμμετοχή αρκετών δημοσιογράφων...
από το δυναμικό του σταθμού στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ζητώντας μάλιστα να τουπουν κάποιον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ που να βάζει υποψηφιότητα με το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο διευθυντής της “Καθημερινής” Αλέξης Παπαχελάς, μετά από λίγα λεπτά και αφού πρώτα είχε συμβουλευτεί το κινητό του ή κάποιες σημειώσεις, του είπε ότι και εσείς κύριε πρόεδρε είχατε δημοσιογράφους στο ψηφοδέλτιό σας το 2014 το Νίκο Ξυδάκη και την Κατερίνα Ακριβοπούλου που είχαν συνεργαστεί με το ΣΚΑΙ.

Φυσικά, η Κατερίνα Ακριβοπούλου – και θα έπρεπε να το γνωρίζει ο κ.Παπαχελάς αφού ήταν και συνάδελφός της στο παρελθόν στο ΣΚΑΙ – δεν υπήρξε ποτέ υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, εξέθεσε ανεπανόρθωτα τη δημοσιογραφική αξιοπιστία αλλά και τη συναδελφική δεοντολογία του κ.Παπαχελά που μετά από λίγα λεπτά και ααφού προηγουμενώς όπως είπε είχε λάβει τη σχετική ειδοποίηση από την Κατερίνα Ακριβοπούλου παραδέχτηκε ότι η γνωστή συνάδελφος δεν υπήρξε ποτέ υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν βέβαια κάποιος άλλαξε κανάλι πριν την διόρτθωση του κ.Παπαχελά θα έχει μείνει με την εντύπωση ότι όντως η Κατερίνα Ακριβοπούλου ήταν υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο ΣΚΑΙ λέει πράγματα που δεν είναι αληθινά, αρκεί να παραπλανήσουν κάποιους τηλεθεατές…