Από που κρατάει η βεντέτα της Γεννηματά με τη Ρένα Δούρου;

Αν σας προξένησε απορία το γεγονός ότι στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή των Προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά έμοιαζε κολλημένη στη…. Ρένα Δούρου, θα πρέπει να πάτε λίγο πίσω τη μνήμη σας.

Γιατί είναι προφανές ότι η Γεννηματά δεν έχει…
ξεπεράσει την απάντηση της Δούρου, στις 5 Μαρτίου, όταν η πρώτη ζητούσε την παραίτηση της Περιφερειάρχη λόγω της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική. Τότε η Δούρου, αφού θύμισε στη Γεννηματά ότι ήταν υπερνομάρχης και είχε στην αρμοδιότητά της τις πολεοδομίες, σε μια περίοδο που σχετίζεται με τη διαιώνιση δομικών κακοδαιμονιών και χρόνιων δυσλειτουργιών. Και τότε η Δούρου είχε προσθέσει κάτι που έτσουξε την Γεννηματά – εξ ου και το ξεκάρφωτο, εκτός τόπου και χρόνου, “καρφί”

“Και, αν μου επιτρέψετε, ως γυναίκα προς γυναίκα, ως μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο κόρη αστυνομικού και νοικοκυράς, ας σιωπήσει μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο λόγω του βαριού ονόματος του πατέρα της”, είχε πει τότε η Δούρου και η Γεννηματά θεώρησε καλό να την βάλει στο στόχαστρό της σχολιάζοντας τις… προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης της ΝΔ!! Αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως πόσο δίκιο είχε η Δούρου αφού ήδη η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, μετά το… μονοψήφιο (παρότι κάποια “παπαγαλάκια” είχαν βαλθεί να μας πείσουν γιαδιψήφιο του ΚΙΝΑΛ) αποτέλεσμα στις εκλογές, αμφισβητείται αγρίως εσωκομματικά ενώ το κόμμα της αποδυναμώνεται καθημερινά με παραιτήσεις στελεχών που καταγγέλλουν τη γραμμή της..

Η αλήθεια είναι ότι πότε με την εμμονή της στην ανάγκη “στρατηγικής ήττας” του ΣΥΡΙΖΑ, πότε με την ευθυγράμμιση με τη ΝΔ για την κατάργηση της απλής αναλογικής, μοιάζει σα να έχει βαλθεί να επιβεβαιώνει διαρκώς τη Δούρου αλλά και τους εσωκομματικούς της επικριτές, που πολλαπλασιάζονται, όταν δεν αποχωρούν όπως ο κ. Μαλέλης πρόσφατα…