Να “ξεκινήσει” η διαδικασία προσάρτησης των Σκοπίων στην Ελλάδα. Προτεινόμενο όνομα «ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Ένα πιο παλιό άρθρο που έρχεται ξανά στην επικαιρότητα.

Είναι η στιγμή οι πολιτικοί μας να ανακαλύψουν την «Εξωτερική Πολιτική Μπούμερανγκ».
Όταν όμως θα τα κάνουν εφεξής μπάχαλο θα αναλαμβάνουν οι ΦΥΛΑΚΕΣ με δύναμή τους την κοινή γνώμη…
ακόμα και στην εξωτερική Πολιτική.
Ο αδιάντροπος σφετερισμός της ταυτότητας των Μακεδόνων, που είναι και ταυτότητα των Ελλήνων, καθώς και της ελληνικότητας του Ονόματος, της Γλώσσας, της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτός στους αιώνες....

Η με σύμφωνη γνώμη του Στάλιν, μετονομασία τον Αύγουστο του 1944, από τον Τίτο, από Νότια Σερβία σε «Μακεδονία», είχε δύο στόχους:
Ο πρώτος στόχος ήταν ο προσδιορισμός και αποδυνάμωση της Σερβίας.
Ο δε δεύτερος και σπουδαιότερος η απόσπαση της Βόρειας Ελληνικής Επαρχίας της Μακεδονίας προς έλεγχο του Αιγαίου, ιδιαίτερα της πολύ σημαντικής πόλεως και λιμένος της Θεσσαλονίκης, και η στη συνέχεια δημιουργία της ψευδομακεδονίας του Αιγαίου.
Είναι γνωστές γεωστρατηγικά οι βλέψεις της Ρωσίας προς τη Μεσόγειο Θάλασσα, η ασφάλεια της οποίας σήμερα ταρακουνά ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ (λοιπόν) ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ στηρίζεται έμμεσα και σήμερα αφού Κίνα, ΗΠΑ, Βουλγαρία (που επιθυμεί επιπλέον την προσάρτηση των Σκοπίων) και το 95% των γνωστών Κρατών όταν αναφέρονται στα Σκόπια, αναφέρονται με το Όνομα «Μακεδονία».
Η ήττα της εξωτερικής Ελληνικής Πολιτικής συνεχίζει να είναι ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ!
…και τώρα εμείς.

Εφόσον οι Σκοπιανοί επιλέγουν και επιμένουν να αυτό – προσδιορίζονται ως Έλληνες του Μέγα Αλέξανδρου και όχι με βάση την πρόσφατη Ιστορία τους…γιατί να τους στενοχωρήσουμε;
Ας προχωρήσουν στην διακήρυξη τους ότι ανήκουν στην Ελλάδα και ας αποκηρύξουν κάθε άλλη εθνικότητα.
Ή μήπως επιθυμούν να ενσωματωθούν στη Βουλγαρία;
Ποια ιστορία όμως απαρνιούνται με επιμονή και σθένος;

Με τη χαραυγή του 1944, ο Τίτο εκδήλωνε επεκτατικό ενδιαφέρον ακόμη και για τη Μακεδονία. Στις 20 Οκτωβρίου 1945, Γιουγκοσλάβοι και Σοβιετικοί έμπαιναν στο Βελιγράδι έπειτα από σκληρή μάχη. Ως ηγέτης του Εθνικού Μετώπου ο Τίτο ανέλαβε πρωθυπουργός (7 Μαρτίου του 1945). Τον Αύγουστο (7 του μήνα), διακήρυξε πως η βασιλεία είναι ασυμβίβαστη με την εθνική κυριαρχία. Στις εκλογές (11 Νοεμβρίου του 1945), το Εθνικό Μέτωπο πήρε 6.725.000 ψήφους έναντι 707.000 της αντιπολίτευσης. Η κάλπη έδινε στον Τίτο παντοκρατορία.

Η εθνοσυνέλευση (29 Νοεμβρίου του 1945) κήρυξε το βασιλιά έκπτωτο και ανάγγειλε τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Λαϊκής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας.
Ομόσπονδα κράτη ανακηρύσσονταν τα – Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Μακεδονία, ένα κομμάτι γης που αφαιρέθηκε από τη Νότια Σερβία (τα σημερινά Σκόπια). Η Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας γεννήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Βουλγαρίας και τη σιωπή της Ελλάδας, όπου οι ιθύνοντες είχαν άλλα πιο επείγοντα θέματα να τους απασχολούν.

Αναρωτηθήκατε πως θα αντιδράσουν όλοι όσοι (που τώρα αναγνωρίζουν τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία») συνειδητοποιήσουν ότι βοηθούν έμμεσα στην ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ του μικρού αυτού Κρατιδίου στην Ελλάδα;
Θα δεχτούν άραγε τα Σκόπια να προσδιορίζονται με το όνομα «ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»;
Η λύση του «Σκοπιανού» είναι συνεπώς πολύ εύκολη ,αφού απαιτεί μόνο μια προϋπόθεση.

Ποια είναι αυτή;
Να γίνουν κάποιοι ξανά, Έλληνες. Μόνο τότε θα μπορούν να σκεφτούν (έξυπνα)…ως ΕΛΛΗΝΕΣ.
Μέχρι τότε μη φοβάστε, έχουν γνώση οι φύλακες!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ     freepen.gr