Απίστευτο: Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής κάνει έρανο για τη διαστημική υπηρεσία της Τουρκίας!

Είναι η πρώτη φορά που οι μουσουλμάνοι της Θράκης καλούνται μέσω του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή να δώσουν από το υστέρημά τους για μια κρατική υπηρεσία της Τουρκίας! 

Ο έρανος μάλιστα έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στο Twitter: «Σε αυτό το Ραμαζάνι με την θρησκευτική σας ελεημοσύνη στηρίξτε την Ιπτάμενη Τουρκική Νεολαία…
Οι δωρεές σας να κερδίσουν νόημα στην Τουρκική Υπηρεσία Αεροπορίας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Και μάλιστα παρατίθενται και οι λογαριασμοί όπου μπορούν να κατατίθενται χρήματα.

Την ίδια ώρα οι μουσουλμάνοι της Θράκης αντιδρούν στον προκλητικό έρανο που θέλει να κάνει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και αυτό γιατί στο Ραμαζάνι που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες είναι έθιμο να δίνουν χρήματα σε φτωχές οικογένειες και όχι σε κρατικές υπηρεσίες και μάλιστα της Τουρκίας. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο μουσουλμάνου για νέα πρόκληση του προξενείου: «Ντροπή… Μόνο ντροπή. Εάν δοθούν χρήματα έστω και ένα ευρώ γι’ αυτόν τον λόγο τότε είναι επίσημη δωρεά στο τουρκικό κράτος», έγραψε.