Είναι συνταγματικό το τέλος ΕΡΤ ;

Το τέλος της ΕΡΤ συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Το ίδιο και το τέλος ΝΕΡΙΤ επί τελευταίων ημερών Σαμαρά, που ήταν κατά τι μικρότερο.
Από που κι ως που όμως ;
Εγώ ρεύμα αγοράζω από τη ΔΕΗ, δεν αγοράζω ...
ΕΡΤ.

Επειδή βαριόμαστε όλοι δεν έχουμε πάει στα δικαστήρια γι αυτό το πράγμα.

Έχει όμως νόημα ; Το κράτος θα μπορούσε να τα παίρνει από τη γενική φορολογία και να τα δίνει στην ΕΡΤ. Όπως τα παίρνει από τη γενική φορολογία και τα δίνει σε "πρωτοπορειακούς θιάσους", στο στούντιο Καρανίκα και αλλού.

Εδώ πρέπει να συμβαίνει το εξής: Οι πονηράκηδες της ΕΡΤ εδώ και πολλά χρόνια έχουν κανονίσει να το παίρνουν άμεσα το χρήμα και μετρημένο. Αν αφεθούν στις διαθέσεις του κάθε υπουργού οικονομίας όλο και μπορεί να βρεθεί κάποιος περίεργος να τους περικόψει το κονδύλιο.
Δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν έναν ειδικό λογαριασμό ΕΡΤ και να τον στέλνουν στα σπίτια, αν και αυτό το έκαναν νομίζω προ αμνημονεύτων ετών. Βασικά θα πήγαινε στα σκουπίδια όπως ήρθε και αν εμφανιζόταν πουθενά ... ελεγκτής της ΕΡΤ θα έτρωγε μεγάλο φατούρο.

Αισθάνεται κανένας από εσάς εθνική υπερηφάνεια η και συριζική υπερηφάνεια την ώρα που καταβάλει αυτό το ποσό ;

Ουσιαστικά πρόκειται περί του εξής φαινομένου:
Ξεκινάει ο Μάκης ο Σουγιάς και ο Μήτσος ο Πολυθρόνας ένα μπλογκ και γράφουν ότι τους καπνίσει. Για τον Σύριζα, για τον Παππά, που φωτογραφήθηκε ο Τραμπ, πόσες κόκκινες κάρτες έχει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και πάει λέγοντας.
Και πρέπει τώρα εγώ, ο Επαμεινώνδας Βρασιδόπουλος, που ούτε το έχω ανοίξει ποτέ αυτό το μπλογκ να καταβάλω μηνιαίο τέλος !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ