Η Βούλτεψη έκανε τον Τσίπρα να "σκάσει" στα γέλια


Σε κάθε μεγάλη... "μάχη" στη Βουλή, η Σοφία Βούλτεψη είναι από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν... συγκρατείται και απαντά όταν κάποιος επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτή τη φορά μια ατάκα της προς τον Πάνο Καμμένο έκανε ακόμη και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να ξεσπάσει στα γέλια....

Δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά την ομιλία του για το ασφαλιστικό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και η Σοφία Βούλτεψη ακούστε να του λέει από τα έδρανα: «Τι έγινε βρε Πάνο; Τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;». Η ατάκα της αυτή φάνηκε τόσο αστεία στον πρωθυπουργό που ξέσπασε σε γέλια!

Αλλά δεν ήταν η μοναδική ατάκα που «πέταξε» η βουλευτής της ΝΔ στον Πάνο Καμμένο. Όταν ο υπουργός Άμυνας επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας πως το ασφαλιστικό που έφερε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αποτέλεσμα του PSI, η Σοφία Βούλτεψη δεν... συγκρατήθηκε ξανά: «Άντε πάλι! Γιατί δεν το έκανες κούγκι;», είπε.

Οι παρεμβάσεις της Σοφίας Βούλτεψη μπορεί να... διασκέδαζαν τον Αλέξη Τσίπρα αλλά έκαναν έξαλλο τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Πάνου Καμμένου, Τέρενς Κουίκ που τη ρώτησε: «θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιές;».



Ο Πάνος Καμμένος, όμως, είχε... επεισόδιο και με την βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία πετάχτηκε από τη θέση της για να διαμαρτυρηθεί όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον Βασίλη Λεβέντη.

«Εσείς να βρείτε το δρόμο για το προεδρείο» της είπε ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στο... λάθος δρόμο που πήρε η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων όταν, νωρίτερα, πήρε το λόγο για να μιλήσει στην Ολομέλεια.