Μην υποκρίνεστε ελεεινοί - Στο Αιγαίο δολοφονούν οι δουλέμποροι και ο δήθεν "ανθρωπισμός" σας

Κυριάκος Κυριακόπουλος

Ο Ιμπεριαλισμός δολοφονεί στις πατρίδες τους, τους ήρωες που παραμένουν και αγωνίζονται περήφανα υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους και την εθνική αξιοπρέπειά τους...


Από τη στιγμή όμως που αυτοί που επέλεξαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους (κάποιοι ελάχιστοι μαζί με τα παιδιά τους) και πέρασαν στο έδαφος της Τουρκιάς, τότε η σκυτάλη του δήμιου αλλάζει χέρια. Από αυτή τη στιγμή και μετά, ο δολοφόνος δεν είναι μονάχα ο...Τούρκος δουλέμπορος. Δολοφόνος είναι και ο ψευδεπίγραφος "ανθρωπισμός" σας. Όλοι εσείς οι μασκαράδες της υποκρισίας που μετατρέψατε τον ανθρωπισμό σε μπίζνα, στο βρώμικο νεοταξίτικο και γεωπολιτικό παιχνίδι του αίσχους.

Αν όλοι αυτοί που πλαισιώνουν καθημερινά τις ορδές των εισβολέων, ήξεραν πως δεν πρόκειται να μεταφερθούν στον Πειραιά, αλλά σε στρατιωτικά φυλασσόμενη και απόλυτα ελεγχόμενη περιοχή στους Κήπους του Έβρου, με μοναδική διέξοδο την επανείσοδό τους στην (μη σπαρασσόμενη από οικονομική κρίση) Τουρκία - η οποία και τους έστειλε - τότε στο Αιγαίο δε θα θρηνούσαμε κανένα νεκρό... κανένα πνιγμένο παιδί.

Δεν είστε λοιπόν ανθρωπιστές...
Δεν είστε άμοιροι ευθυνών για τα δεκάδες θύματα αυτού του πολέμου...
Είστε οι δολοφόνοι τους, και ο φερετζές του "ανθρωπισμού" είναι αδύνατον να κρύψει τα ματωμένα χέρια σας, αλλά και τα βρώμικα σχέδια σας, που χρησιμοποιείτε αδίστακτα τα πτώματα των παιδιών για να ξεπουλήσετε τελικά και την ίδια την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Μια τραγωδία χωρίς τέλος. Φράση χιλιοειπωμένη αλλά τόσο αληθινή. Τόσο σκληρά πραγματική. Ακόμη ένα ναυάγιο στο Αιγαίο. Κι άλλοι νεκροί πρόσφυγες που προσπάθησαν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα. Κι άλλοι "Αϊλάν" στα τουρκικά παράλια.

Εννέα άνθρωποι νεκροί. Εννέα άνθρωποι που πνίγηκαν στο Αιγαίο κατά την προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον πόλεμο ή τη φτώχεια και να ρισκάρουν για να βρουν μια καλύτερη ζωή.
Τα άψυχα σώματα εννέα προσφύγων βρέθηκαν από τις τουρκικές αρχές σε παραλία στο Αϊβαλί. Ανάμεσά τους πολλά παιδιά. Όλοι τους βρήκαν φρικτό θάνατο. Πνίγηκαν όταν η βάρκα που τους μετέφερε από την Τουρκία στη Μυτιλήνη βυθίστηκε μεσοπέλαγα.

Τη σοκαριστική φωτογραφία ενός ακόμη παιδιού νεκρού στην παραλία ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter το τουρκικό πρακτορείο Dogan.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ