Κοίτα ποιος μιλάει!



Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Σήμερα –λέει- ο Σαμαράς είχε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Διονύση Τσακνή, στον οποίο υπογράμμισε ότι «..τα πρώτα δείγματα της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι πολύ αρνητικά. Επεσήμανε την έλλειψη πολυφωνίας και τη λογική του άκρατου κομματισμού από την πρώτη μέρα λειτουργίας».

Έκανε παράπονα!! Ποιος;;; Ο Σαμαράς.

Ο αρχιτέκτονας της καταστροφής της ΕΡΤ, αυτός που έδωσε την εντολή να πέσει το μαύρο σε όλα τα κρατικά κανάλια. Αυτός που γύρισε την κρατική τηλεόραση 50 χρόνια πίσω. Και την πρώτη μέρα (!!!) λειτουργίας της ΕΡΤ έκανε όλες αυτές τις σοβαρές διαπιστώσεις που κάνει εμάς να βαστάμε την κοιλιά μας από τα γέλια και τα μυαλά μας από την αγανάκτηση.
Προφανώς ο κύριος τέως θα ήθελε η .......
νέα ΕΡΤ να εκπέμπει με φόντο το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας στη μια γωνιά της οθόνης και την φωτογραφία του στην άλλη γωνιά, προκειμένου να εγκρίνει και να αποδεχτεί τη λειτουργία της.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο κύριος Τσακνής να πάει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Αν ήθελε ενημέρωση ο κύριος τέως, ας πήγαινε στο κτήριο της ΕΡΤ να ενημερωθεί όπως πήγαν όλοι όσοι ήθελαν, από τον Πρωθυπουργό, την Πρόεδρο της Βουλής καθώς και τους Βουλευτές.
Στο γραφείο του Σαμαρά γιατί;;; Ανάπηρος είναι;;; Που και ανάπηρος να ήταν δόξα τω Θεώ υπάρχουν τα καροτσάκια, όπως του φίλου του, του Σόιμπλε.

Πολύ ψηλά έχει πάρει τον αμανέ ο κύριος εκ Μεσσηνίας και καλό θα είναι να αντιμετωπίζεται όπως του αρμόζει για να μπορέσει επί τέλους να προσγειωθεί στην πραγματικότητα, όσο ζοφερή και αν του φαντάζει.

Καλά λέει ο κ. Πανούσης ότι πρέπει να γίνονται ψυχολογικά τεστ σε πολιτικούς για να μη καταλήξει η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο φρενοκομείο. Ούτε οι μισοί δεν θα έμεναν από δαύτους.