Η απάντηση του Δημήτρη Μάρδα για τις 80.000 ευρώ

Για συκοφαντική δυσφήμιση έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Μάρδας αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild που τον φέρνει ως τον αναπληρωτή υπουργό που έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό το Μάρτιο.



«Έστειλα κάποια πολύ λίγα χρήματα στο εξωτερικό γιατί ήταν να φύγει η κόρη μου να κάνει μεταπτυχιακό», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και υπογράμμισε ότι αυτή η κίνηση δεν ήταν προς το Λουξεμβούργο και δεν έγινε μετά τις εκλογές.
Σημείωσε ότι θα στραφεί για συκοφαντική δυσφήμιση κατά παντός που χρησιμοποιεί το όνομά του για αυτή την υπόθεση.
Ο κ. Μάρδας επεσήμανε ότι δεν υπάρχει παραμικρή κίνηση προς οποιαδήποτε τράπεζα του εξωτερικού τονίζοντας ότι θα καταθέσει στο Μέγαρο Μαξίμου αντίγραφα των κινήσεων του λογαριασμού του στη Eurobank από τον Ιανουάριο και μετά.
«Έχω ζητήσει βεβαίωση από την τράπεζα να φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέτοια κίνηση», είπε ο κ. Μάρδας.
Ο υπουργός δήλωσε ακόμα ότι καταθέτει το αντίγραφο του πόθεν έσχες του, όπου αποδεικνύεται ότι όλα τα ποσά είναι νόμιμα και φορολογημένα.
Όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, τον περασμένο Οκτώβρη και Νοέμβρη, ο κύριος Μάρδας μετέφερε χρηματικά ποσά στο εξωτερικό καθώς επρόκειτο να φύγει η κόρη του για μεταπτυχιακό.
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα Θεσσαλονίκη ήταν αυτή που δημοσίευσε ότι υπάρχει αναπληρωτής υπουργός που έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό το Μάρτιο ωστόσο δεν είχε δημοσιεύσει το όνομα του υπουργού.