Ενωμένοι οι μνημονιακοί στην επόμενη κάλπη - Τζήμερο για αρχηγό

Ήδη έχουμε στην πράξη αυτή την προσπάθεια στο κόμμα του Ποταμιού που περιέχει όλους τους μνημονιακούς χώρους από κεντροαριστερά μέχρι ακροδεξιά.

Πασόκοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναμεταδίδουν σκέψεις και άρθρα ακροδεξιών και νεοφιλελέ αλλά και ακροδεξιοί όπως ο Άδωνις.... δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους διάφορους Λοβέρδους.Τα συμφέροντα που τους συνδέουν είναι τόσα πολλά που δεν μοιάζει καθόλου τρολιά η συνένωσή τους σε ένα κοινό πολιτικό όργανο.

Ο Άνεμος στηρίζει την προσπάθεια τους...θα πέσει πολύ γέλιο που τόσο το έχουμε ανάγκη.
Μάλιστα παίρνουμε το θάρρος να προτείνουμε και το πρόσωπο που θα ηγηθεί: Τζήμερος
...και για αντιπρόεδρο τον πολύ εργατικό Άδωνι για να ενώσει την εργατιά...του Μπόμπολα


Από papaioannou-giannis.net

Ύστατη προσπάθεια παλινόρθωσης του μνημονιακού καθεστώτος αποτελεί η ένωση υπό την σκέπη του ευρωπαϊσμού των μνημονιακών κομμάτων.

Με πρόσχημα την ανύπαρκτη πολιτικά ” ευρωπαϊκότητα” και πάγιο στόχο κατά τα λεγόμενα τους την διάσωση της χώρας προετοιμάζουν τον «Ευρωπαϊκό συναγερμό» για τον οποίο υπάρχουν ήδη:

  • Συνεννοήσεις σε ανώτατο κομματικό επίπεδο 
  • Συμφωνία και για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας 
  • Τρια τα πιθανά ονόματα του νέου φορέα 

Η εμφάνιση των σχετικών διαρροών- που πρέπει να εκληφθεί ως δημοσιοποίηση προθέσεων των μνημονιακων- έρχεται εν μέσω διαπραγμάτευσης ώστε να σταλεί μήνυμα στους δανειστές για την ύπαρξη “εναλλακτικής” στην Ελλάδα η οποία θα μπορούσε να κοντραριστεί εκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ . 

Βεβαίως η προσπάθεια χρειάζεται υλική στήριξη και χρηματοδότηση από μαύρα ταμεία κάτι που βεβαίως είναι δύσκολο να βρει κάποιος στην Ελλάδα σήμερα. Όχι όμως στο εξωτερικό