Kόστα Ρίκα - Ουρουγουάη 3-1

Κάμπελ να 'χετε!Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Μουντιάλ είναι γεγονός. Η Ουρουγουάη αποδείχθηκε φαβορί στα «χαρτιά» στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 στο «Καστελάο», αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ.


inner 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζο Κάμπελ, που απάντησε με γκολ στο 54’ σε αυτό που είχε πετύχει (24') ο Έντισον Καβάνι, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Λουγκάνο από τον Ντίας, που του τράβηξε παρατεταμένα τη φανέλα του έμπειρου αμυντικού. Ο Ντουάρτε έβαλε μπροστά την ομάδα του Πίντο στο 57’ με άψογη κεφαλιά. 

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ που φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό και σήμερα χρησιμοποιήθηκε ως σέντερ φόρ, παίζοντας αρκετά όμως έξω από την περιοχή, έβγαλε και ασίστ στον Ουρένια στο 84’ που εκτέλεσε άψογα τον Μουσλέρα. 

inner 


Από τον πάγκο παρακολούθησε ολόκληρη την αναμέτρηση ο Λούις Σουάρες, του οποίου η παρουσία στα γήπεδα της Βραζιλίας ήταν αμφίβολη, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. 

inner 

Η Ουρουγουάη ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μάξι Περέιρα στο 90+4’ για σκληρό φάουλ στον… Κάμπελ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση για λίγο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. 


inner