Ανησυχία του Παναθηναϊκού για τη διάθεση των προσκλήσεων

kafeneio sp
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την ανησυχία της αναφορικά με την κατάληξη των προσκλήσεων της ΕΠΟ και υπενθύμισε ότι στις συγκεκριμένες θύρες δεν θα φιλοξενηθούν οπαδοί του Τριφυλλιού!

Τα παρελκόμενα των όσων συνέβησαν στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας δημιουργούν φόβους ότι μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις στον τελικό.

Ειδικότερα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ορισμένες από τις προσκλήσεις που διανεμήθηκαν από την ΕΠΟ, κατέληξαν σε ανθρώπους οι οποίοι θα έρθουν στο "Σπύρος Λούης" με σκοπό να δυναμιτίσουν την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Για αυτό, με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την ανησυχία της για τις φήμες που κυκλοφορούν, κατέστησε σαφές ότι η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη και υπενθύμισε τις θύρες που αντιστοιχούν στα εισιτήρια που διέθεσε η ίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έλαβε από την ΕΠΟ έναν ελάχιστο και πολύ συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων, οι οποίες διατέθηκαν αποκλειστικά για τις διοικητικές ανάγκες του Συλλόγου μας.

Δυστυχώς, η υπερβολικά μειωμένη διάθεση των προσκλήσεων, δεν κάλυψε τις απαιτούμενες ανάγκες του Συλλόγου μας και ως εκ τούτου, στον αυριανό τελικό Κυπέλλου δεν θα βρίσκεται κόσμος του Παναθηναϊκού στη θύρα των επισήμων.

Αυτό γίνεται σαφές από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονη φημολογία για την περίεργη πολιτική διάθεσης των προσκλήσεων και τους παραλήπτες αυτών, οι οποίοι δεν ανήκουν ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον ΠΑΟΚ και μόνο η ΕΠΟ γνωρίζει ποιοι τις έλαβαν.

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στις Θύρες 1, 35, 2, 3, 4, 32, 34, 5, 6 , 7Α και 30, όπως ανακοινώθηκαν κατά τη διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ.