Πρόταση 300.000.000 ευρώ για τη Μίλαν!

kafeneio sp
Κροίσος από τη Σιγκαπούρη ετοιμάζεται να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα προσφέροντας μυθικό ποσοστό για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μίλαν! Διαβάστε λεπτομέρειες...

O 60χρονος Πίτερ Λιμ ενδιαφέρεται τόσο "ζεστά" για να μπει στα κοινά της Μίλαν ώστε να είναι διατεθειμένος να προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 300.000.000 ευρώ για να αποκτήσει το 51% των μετοχών του συλλόγου!

Την αποκάλυψη αυτή κάνει τη Δευτέρα η ισπανική εφημερίδα "As", με το εν λόγω μέσο να υπογραμμίζει πάντως ότι από την πλευρά της η οικογένεια Μπερλουσκόνι έχει πρόθεση να παραχωρήσει ένα ποσοστό που θα είναι μόνο από 20 μέχρι 30%.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πρόταση έγινε σε μία συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο επιχειρηματίας Ζόρζε Μέντες (μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο μεταξύ άλλων) και ο Τζοβάνι Μπρανκίνι, ενώ μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες αναμένεται νέο ραντεβού για προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Να σημειωθεί πως ο 60χρονος κροίσος είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να καταπιαστεί με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ενδιαφέρον για να αναλάβει το τιμόνι της Βαλένθια.