ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΤΟΝ Μ[ΠΕΝΥ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και οι συνεργάτες του είχαν επενδύσει πάνω σε τέσσερις γυναίκες για τις περιφερειακές εκλογές. Πίστεψαν πως με αυτό τον τρόπο θα διεκδικούσαν καλύτερες επιδόσεις του κόμματος στις περιφέρειες και θα έφερναν αέρα ανανέωσης. Τελικά και οι τέσσερις του είπαν όχι. 
1. Εύα Καϊλή 
Η όμορφη Θεσσαλονικιά πρώην βουλευτής, ήταν η πρώτη επιλογή του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια , Κεντρικής Μακεδονίας. Στη Χαριλάου Τρικούπη υπήρχαν ελπίδες πως .......
θα την έπειθαν να διεκδικήσει την περιφέρεια. Τελικά εισέπραξαν το όχι της κας Καιλή. 
2.  Κατερίνα Μπατζελή 
Την κα Μπατζελή επιθυμούσαν από το ΠΑΣΟΚ να την έχουν υποψήφια του κόμματος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Εκεί με βάση ότι υπάρχει το γαλάζιο αντάρτικο του κου Γιαννόπουλου, είχαν την πεποίθηση πως η κα Μπατζελή θα μπορούσε σχετικά εύκολα να περάσει στο δεύτερο γύρο, με αντίπαλο τον Κώστα Μπακογιάννη. Και η κα Μπατζελή τελικά αρνήθηκε την υποψηφιότητα 
3. Νάντια Γιαννακοπούλου 
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Πελοπόννησο έδωσαν μάχη να πείσουν την , επίσης πρώην βουλευτή Μεσσηνίας ,Νάντια Γιαννακοπούλου να δώσει τη μάχη απέναντι στον Πέτρο Τατούλη και τον Οδυσσέα Βουδούρη. Μάλιστα της υποσχέθηκαν και οικονομική στήριξη. Η κα Γιαννακοπούλου δεν επείσθη τελικά. 
4. Άντζελα Γκερέκου 
Το όχι της κας Γκερέκου αποτελεί και τη μεγαλύτερη απογοήτευση για το ΠΑΣΟΚ και αυτό γιατί ,στη Χαριλάου Τρικούπη ήταν σίγουροι πως η κα Γκερέκου θα νικούσε στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων και με σχετική ευκολία. Τελικά ο κα Γκερέκου έχει άλλα σχέδια και είπε και αυτή όχι παρά το γεγονός πως της ασκήθηκε μεγάλη πίεση για να είναι υποψήφια.