Καμπάνια υπέρ «Κεντροαριστεράς» από τον Σίμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος ΚεδίκογλουΜεγάλη φαίνεται να είναι η αγωνία που έχει καταλάβει την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά από τα φαινόμενα διάλυσης που παρατηρούνται στο ΠΑΣΟΚ, καθώς το γεγονός αυτό συμπαρασύρει την ούτως ή άλλως εύθραυστη κυβερνητική πλειοψηφία...

Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προσπάθησε να στηρίξει το διαλυόμενο ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές «κεντροαριστερές» δυνάμεις, λέγοντας ότι «Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί», ενώ εκτίμησε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί μια προσπάθεια που πηγαίνει καλά. Το ότι αυτό δεν το βλέπει η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας είναι ένα άλλο ζήτημα βέβαια.

«Θέλω να πιστεύω ότι, επειδή διαπιστώνεται και στις δημοσκοπήσεις, υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που αυτοπροσδιορίζεται σε αυτό που αποκαλούμε ευρωπαϊκή κεντροαριστερά. Το σωστό θα είναι αυτό να μπορέσει να αποτυπωθεί. Εγώ δεν ανήκω σε αυτόν το χώρο, αλλά θέλω να ελπίσω ότι θα πρυτανεύσει η λογική», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σίμος Κεδίκογλου, κάνοντας ουσιαστικά προεκλογική καμπάνια …υπέρ της ελληνικής «κεντροαριστεράς». Ο ίδιος βέβαια δεν θα την ψηφίσει, αλλά αυτό επίσης είναι ένα άλλο ζήτημα, καθώς ψηφοφόροι δεν φαίνεται να υπάρχουν.

Σε ότι αφορά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογράμμισε ότι «Μπορώ να σας πω ότι τόσο ο κύριος Χρυσοχοϊδης, όσο και η κυρία Γεννηματά, ανταποκρίνονται πλήρως και με το παραπάνω σε αυτό που απαιτεί η κυβερνητική προσπάθεια».

Κατά τα άλλα, ο Σίμος Κεδίκογλου, αποφάσισε να ρίξει για άλλη μια φορά το φταίξιμο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι δεν βάζει τα σωστά διλήμματα στον κόσμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συναινέσει σε τέτοιου είδους πολιτικές, οι οποίες διαλύουν την ελληνική κοινωνία και οικονομία, αλλά κι αυτό είναι επίσης ένα άλλο θέμα συζήτησης. Αυτό που εξάγεται ως ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά προσπαθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να κρατήσει …όρθιο τον κυβερνητικό του εταίρο. Με λίγα λόγια το ΠΑΣΟΚ να είναι στην κυβέρνηση και ας έχει οποιαδήποτε «κεντροαριστερή» ονομασία…

Δείτε το video: