«Ηχηρό παρών» από μαχητικά για την παρέλαση στην Αθήνα...

TA ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ;;;
Απόρησαν οι Αθηναίοι το πρωί της Δευτέρας όταν αντίκρισαν τα μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας να παίρνουν σχεδόν πάνω από τα κεφάλια τους. Οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει καθώς κυριολεκτικά «σείστηκαν» ολόκληρα κτίρια.
Ο ...

λόγος δεν είναι προφανώς ότι ετοιμάζονται για μάχη, αλλά επειδή κάνουν πρόβες για την επικείμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Πληροφορίες από το ΓΕΑ αναφέρουν  ότι φέτος η «δοκιμαστική παρέλαση», πραγματοποιήθηκε ώστε να επιλυθούν τυχόν ζητήματα πριν την επίσημη τελετή της παρέλασης. Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι που θα βρεθούν τα χρήματα από το ΥΠΕΘΑ, για να πραγματοποιηθούν οι πτήσεις των μαχητικών αεροσκαφών στην παρέλαση(σ.σ στην 28η Οκτωβρίου είχε βρεθεί χορηγός για τα τεθωρακισμένα η Motor Oil), την ώρα που τα αντίστοιχα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ μειώνουν αισθητά των αριθμό των πτήσεών τους για τη διακομιδή ασθενών από νησιά λόγω των τεράστιων οικονομικών δυσκολιών.
Να τονίσουμε ότι τα 15.000 ευρώ ανά ώρα πτήσης κόστισε κάθε ένα από τα αεροσκάφη κατά την σημερινή δοκιμαστική πτήση πάνω από τον αττικό ουρανό και ήταν μεταφορικά τύπου NH-90, Chinook, F-16, Mirage 2000, F-4 και A-7