«Ασπρόμαυρο» σπριντ μέχρι το Πάσχα

«Ασπρόμαυρο» σπριντ μέχρι το ΠάσχαΜέχρι το Πάσχα ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το απόλυτο σε έξι εξαιρετικά δύσκολους αγώνες, με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο «ασπρόμαυρος» μίνι-μαραθώνιος ξεκινάει με το παιχνίδι

με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, θα συνεχιστεί την Κυριακή με την Καλλονή στην Τούμπα, θα μεσολαβήσει ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, θα παίξει εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό και θα κλείσει αυτό το σερί των αγώνων με τους Πειραιώτες στη Θεσσαλονίκη, πριν από τα παιχνίδια κατάταξης του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, στόχος των Θεσσαλονικέων είναι το καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των πλέι οφ και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ένας τίτλος που λείπει αρκετά από τους «ασπρόμαυρους».

Εν τω μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στους παίκτες και τόνισε ότι δεν χρειάζεται να πέφτουν σε... παγίδες. Πολλές από τις κάρτες που έχουν δει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αφού έχουν επιτεθεί φραστικά στους διαιτητές και έχουν πάρει αρκετές κίτρινες κάρτες εξαιτίας αυτού του λόγου.