Ουκρανός ακροδεξιός εξτρεμιστής χτυπά εισαγγελέα γιατί καθυστέρησε την υποθεση του

Η κατάσταση στην Ουκρανία παραμένει έκρυθμη και ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι οι ακροδεξιοί κυκλοφορούν οπλισμένοι και συνεχίζουν να τρομοκρατούν. Χαρακτηριστική είναι η συμπεριφορά του….
ακροδεξιού ηγέτη που ενώ οπλοφορούσε μπήκε με το έτσι θέλω μέσα στο γραφείο του εισαγγελέα και του τραβούσε την γραβάτα ενώ του έλεγε «Βγάλε τον σκασμό βρωμόσκυλο! Ο γ@@ος χρόνοςσου τελείωσε!».

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας κάθεται στο γραφείο και ακριβώς δίπλα του στέκεται ο ακροδεξιός ηγέτης ο οποίος μιλάει. Ο εισαγγελέας επιχείρησε να πει κάτι και τότε γυρνάει και του δίνει μία σφαλιάρα στο κεφάλι λέγοντας του «Αν νομίζεις ότι είμαι καλός επειδή δεν έφερε το όπλο μου κάνεις μεγάλο λάθος! Ήρθα με περίστροφο». Ο εισαγγελέας επιχείρησε να σηκωθεί και τότε τον έσπρωξε λέγοντας του «Ήρθα με περίστροφο! Δούλεψε!». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο χώρο βρισκόταν ένας αστυνομικός που παρακολουθούσε όλα τα γεγονότα αλλά δεν πήρε καθόλου μέρος.

Ο ακροδεξιός ηγέτης είχε πάει μαζί με άλλα μέλη του κόμματος τα οποία οπλοφορούσαν στον εισαγγελέα για να ζητήσει το λόγο επειδή αργούσε μία υπόθεση.