Σαμαράς: Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν αμέσως σε 1 εκατομμύριο ελλήνων με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

«Είχαμε υποσχεθεί να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και το πετύχαμε»ΠΩΠΩ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ 1 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ... ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ;;; ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΣΙΧΛΕΣ!!
ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΆΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


Σαμαράς: "Όταν άλλοι αμφισβητούσαν τα επιτεύγματα της οικονομίας αυτή η κυβέρνηση εκτελούσε την αποστολή της. Βγάζουμε την χώρα από την κρίση....
Με ικανοποίηση μεγάλη σας ανακοινώνω ότι πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν αμέσως σε 1 εκατομμύριο ελλήνων με βάση εισοαδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Δηλαδή σε αυτούς που αδικήθηκαν και τα έχουν περισσσότερο ανάγκη. Και μιλώ για τους ένστολους και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Θα υπάρξει μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και από την πλευρά των εργοδοτών και από την πλευρά των εργαζομένων", δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας νωρίτερα δήλωσε: Τελειώσαμε μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Τα κείμενα διαμορφώνονται και τελειώνουν. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό γι αυτούς τους 7 μήνες. Κατορθώσαμε να πετύχουμε αρκετά θέματα. Ευχαριστώ όλους τους υπουργούς που σε αυτή την στιγμή ήμασταν ενωμένοι.