Τα ματς της 31ης αγωνιστικής

kafeneio sp
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από όλα τα παιχνίδια της Τετάρτης για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague...

Μετά και τα αποτελέσματα της Τετάρτης για την 31η αγωνιστική της Superleague, ο Άρης έγινε και μαθηματικά η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Football League. Ας θυμηθούμε όμως αναλυτικά τι συνέβη.

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 2-1 

Με γκολ του Καράσκο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Ο Βέργος ισοφάρισε (60') προσωρινά το γκολ του Ντε Μπλάσις (22').




Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ επικρατώντας εύκολα με 3-0 της Καλλονής. Οι πράσινοι βρέθηκαν στην δεύτερη θέση και ο Αναστασίου βρήκε στην ευκαιρία να ξεκουράσει έξι βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει του ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.




Άρης-Εργοτέλης 0-2 

Με δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά των Σαρρή και Διαμαντάκου ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 του Άρη και κέρδισε δίκαια στο "Κλ. Βικελίδης" παίζοντας πολύ καλά κυρίως στο πρώτο 45λεπτο.




Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1 

Σε ένα ματς που άργησε να... ξυπνήσει, Πανιώνιος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην Νέα Σμύρνη. Προηγήθηκαν οι "κυανέρυθροι" με τον Αραβίδη (29'), ο Μαρτίνες (69') έφερε το παιχνίδι στα ίσα.




ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0

Με γκολ των δύο Βραζιλιάνων του (Ζε Εντουάρντο, Ντουντού) ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0 στο Θόδωρος Βαρδινογιάννης.




Βέροια - Skoda Ξάνθη 3-2 

Η Βέροια επιβλήθηκε με 3-2 της Skoda Ξάνθης και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Με 10 παίκτες από το 42' οι φιλοξενούμενοι, ανακοίνωση διαμαρτυρίας την ώρα του αγώνα από τους Ακρίτες




Πλατανιάς-Λεβαδειακός 2-0 

Μια υπερπολύτιμη νίκη πανηγύρισε ο Πλατανιάς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Το ηθικό των γηπεδούχων δεν πτοήθηκε ακόμα και όταν έμειναν με δέκα παίκτες