Τα ματς της 30ης αγωνιστικής

kafeneio sp
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague...

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή μειώθηκαν. Τέσσερις σύλλογοι φαίνεται πως θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος, με την αγωνιστική της Τετάρτης να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ας θυμηθούμε όμως αναλυτικά τι συνέβη στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής.

ΑΕΛ Καλλονής - ΟΦΗ 1-0 

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΛ Καλλονής μετά την νίκη με σκορ 1-0 επί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Σκόρερ ο Λεοζίνιο στο 69', ενώ προηγουμένως είχαν χαθεί απίστευτες ευκαιρίες από τους Περόνε και Μανούσο.




Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 3-1 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης βάζοντας δυο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης και πήρε ένα ακόμη τρίποντο στην μάχη για τα πλέι οφ.




Πανθρακικός - Άρης 2-1 

Ο Άρης σε ένα ακόμα παιχνίδι βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όμως ο Πανθρακικός κατάφερε και γύρισε το ματς κερδίζοντας με 2-1.




Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-1 

Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο για τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο με το γκολ του Σανκαρέ στο 64' να σφραγίζει το τελικό 0-1. Καλύτερος ο Παναιτωλικός, δικαίως φωνάζει για την φάση του 90', στην ανατροπή του Μπόγιοβιτς από τον σκόρερ.




Ατρόμητος-Πλατανιάς 3-0 

Ο Ατρόμητος κέρδισε άνετα τον Πλατανιά με 3-0 και επέστρεψε στις νίκες ενώ η ομάδα των Χανίων δεν μπόρεσε να δώσει σερί στις νίκες της και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.




Λεβαδειακός - Βέροια 2-0 

Ο Λεβαδειακός αγκάλιασε την παραμονή επικρατώντας στην έδρα του με 2-0 της Βέροιας. Πλήγμα για τους φιλοξενούμενους η αποβολή του Μπεν καθώς θα μείνει εκτός από το κρίσιμο ματς με την Ξάνθη.




Skoda Ξάνθη - Πανιώνιος 2-0 

Με τον Τριάδη να μπαίνει στο 55' και να αλλάζει όλη την εικόνα της Ξάνθης, η ακριτική ομάδα πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου και θα βρίσκεται εκτός απροόπτου και τη νέα σεζόν στη Super League. Κακή εμφάνιση από τους "κυανέρυθρους".




Εργοτέλης - Ολυμπιακός 1-4 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαλντές, που σημείωσε χατ-τρικ, ο Ολυμπιακός πέρασε από το Παγκρήτιο επικρατώντας με σκορ 1-4 του Εργοτέλη. Κάμπελ και Ιμπραΐμ τα άλλα τέρματα της συνάντησης.




ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 

Ο ΠΑΟΚ γύρισε ακόμα ένα παιχνίδι αγωνιζόμενος μάλιστα από το 32' με 10 παίκτες. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στην Τούμπα με τον Λίλα (62') αλλά ο δικέφαλος απάντησε με τα γκολ των Στοχ και Λούκας.