Μέχρι και ο Ντερπεντερης αύξησε το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσκόπηση της GPO

Με υπομονή απόψε είδαμε ολόκληρη την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, στην οποία ως γνωστόν απέχει (και καλώς) ο ΣΥΡΙΖΑ, και εκπροσωπήθηκε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ και ΚΚΕ.
Επί 2 ώρες, πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το πάνελ, με μαέστρο τον ίδιο τον Πρετεντέρη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεχόταν ένα κρεσέντο επιθέσεων! Πραγματικά ο Πρετεντέρης τίμησε την απουσία αντίλογου στο έπακρον........

Έτσι για το αν θέλουμε εκλογές, ο Πρετεντέρης είπε ότι δεν θέλουμε πρόωρες εκλογές!


Στην καταλληλότητα για την θέση του Πρωθυπουργός, για την GPO ο Αντώνης Σαμαράς να είναι καταλληλότερος με διαφορά 13% από τον Αλέξη Τσίπρα.


Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει την διαφορά του, από την ΝΔ, στο 1,8% (σκάμε στα γέλια.....πόσο προστατεύουν την κυβέρνηση ακόμα), με τον ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνει την επιρροή του την ΝΔ, να πέφτει, και το ΚΚΕ να καταγράφεται ισοδύναμο με τους φασίστες, στο 7%. Άνοδος και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!


Για τις εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει, σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρίας, την διαφορά του  από την ΝΔ, στο 1,2%, από 0,4%


Ο Πρετεντέρης στο τέλος της παρουσίασης των αποτελεσμάτων, μας είπε να περιμένουμε την νέα Κεντροαριστερά, μπας και αλλάξει κάτι.......Εμείς απαντάμε, ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις προσπαθούν να χειραγωγήσουν τις μάζες! Η εικόνα, στον πραγματικό κόσμο, είναι πολύ διαφορετική με την ΝΔ, να υπολείπεται πολύ από τον πρώτο ΣΥΡΙΖΑ, και το ΠΑΣΟΚ να μας έχει χαιρετήσει!


Το επίσης προφανές, που δεν τόλμησε να πει ο Πρετεντέρης, είναι η γενική άνοδος των Αριστερών δυνάμεων, με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αυξάνουν την δύναμη τους!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/02/gpo.html#ixzz2t0Nb8Pb1