Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κυκλοφορούσε με κλεμμένο τζιπ!

Ενας ακόμη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κυκλοφορούσε με κλεμμένο πολυτελές τζιπ!

Το πήγαινε για σέρβις σε μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία, όμως όταν αναγκάστηκε να πάει στην αντιπροσωπεία για βλάβη στα ηλεκτρονικά συστήματα...
, ο «εγκέφαλος» δεν έβγαλε μόνο την αιτία της βλάβης, αλλά την αποκάλυψη της κλοπής και συνάμα τη σύλληψη.

Ο «εγκέφαλος» δεν έβγαλε μόνο την αιτία της βλάβης, αλλά την αποκάλυψη της κλοπής και συνάμα τη σύλληψη
Ο αστυνομικός υποδιευθυντής που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη οδηγούσε ένα «Τουαρέγκ», για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη του πριν από μερικά χρόνια στην Ιταλία.

Πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν ότι ο αξιωματικός γνώριζε την παράνομη πηγή προέλευσης του οχήματος και εξαιτίας αυτού το πήγαινε για σέρβις και ανταλλακτικά σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Πριν από μερικές μέρες αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε επίσημη αντιπροσωπεία της αυτοκινητοβιομηχανίας εξαιτίας μηχανολογικής βλάβης στα ηλεκτρονικά συστήματα.

Ο μηχανικός τοποθέτησε το όχημα στον «εγκέφαλο» προκειμένου να εντοπίσει το πρόβλημα. Το ηλεκτρονικό μηχάνημα βρίσκεται σε on line σύνδεση με τα κεντρικά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η κλοπή του οχήματος είχε δηλωθεί, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να ειδοποιούν την Ιντερπόλ και εκείνη με τη σειρά της την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να εντοπισθεί ο παράνομος ιδιοκτήτης του.

Αμεσα οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν στην αντιπροσωπεία και περίμεναν τον άνθρωπο που είχε πάει εκεί το κλεμμένο όχημα. Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι αυτός ήταν συνάδελφός τους και την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβαν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.