Ο. Βουδούρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία στις εκλογές»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας ΒουδούρηςΣυνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, μιλώντας για τη στήριξή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.
Ο Οδυσσέας Βουδούρης, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρχει μια ευρύτερη συμμαχία δημοκρατικών - προοδευτικών δυνάμεων, καθώς
 «Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ρότα. Οι εκλογές του Μαΐου θα είναι το προοίμιο γι αυτή την αλλαγή». Ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου υπογράμμισε ότι «Η μάχη που θα δοθεί θα είναι συλλογική, θα πρέπει να κινητοποιήσει όχι μόνο το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλες δυνάμεις».

Ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκτίμησε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταφέρει να πετύχει αυτοδυναμία στις επόμενες εθνικές εκλογές, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές και μπορεί να πιάσει ένα 38%».

Σε ότι αφορά την Πελοπόννησο, ο Οδυσσέας Βουδούρης υπογράμμισε ότι «Η Πελοπόννησος είναι μια από τις πιο φτωχές περιφέρειες αν και πλούσια περιοχή», για να προσθέσει ότι«Πιθανώς η υποψηφιότητα Τατούλη το 2010 κλήθηκε σαν αλλαγή αλλά αυτά τα 3 χρόνια υπήρξε επιδείνωση».

Κλείνοντας, ο Οδυσσέας Βουδούρης, σχολιάζοντας κάποιες αντιδράσεις για την υποψηφιότητά του υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ενιαίο κόμμα και τόνισε ότι συγκλίνουν οι στόχοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις δικές του εκτιμήσεις για την αλλαγή πορείας που χρειάζεται τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στη χώρα. Ερωτηθείς για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, υπογράμμισε ότι«Βρισκόμαστε στη βουλή, τον εκτιμώ είναι μαχητικός, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του».