Νύχτα και με ελικόπτερο έφυγε ο Γιανουκόβιτς – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Νύχτα έφυγε από το Κίεβο ο πρόεδρος Βίκτωρ Γιανουκόβιτς και η ουκρανική τηλεόραση μετέδωσε ένα βίντεο όπου φαίνεται ο ίδιος να αποχωρεί με ελικόπτερο. Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι…


ραγδαίες μετά και την αποχώρηση του προέδρου Γιανουκόβιτς τον οποίο η Βουλή καθαίρεσε και προκηρύχτηκαν πρόωρες εκλογές για τον ερχόμενο Μάιο. Την θέση του πήρε το «δεξί χέρι» της Τιμοσένκο που αποφυλακίστηκε εχθές και πήγε στην πλατεία Ανεξαρτησίας για να συγχαρεί τους διαδηλωτές. Η Γιούλια Τιμοσένκο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ και οι δύο γυναίκες αναμένεται να συναντηθούν.

Οι διαδηλωτές παραμένουν στην πλατεία Ανεξαρτησίας μέχρι και αυτή τη στιγμή ενώ ο Γιανουκόβιτς παραμένει άφαντος. Παρόλο που έβγαλε διάγγελμα από το Χάρκοβο, κανείς δεν τον έχει δει εκεί και παραμένει άγνωστη η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται.
Και ενώ όλοι ψάχνουν τον πρώην πρόεδρο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο από την στιγμή που ο Γιανουκόβιτς έφυγε από το Κίεβο με ένα ελικόπτερο.

Το βίντεο μεταδόθηκε από την ουκρανική τηλεόραση και είναι από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ενώ δείχνει φορτηγά που παρκάρουν και τον Γιανουκόβιτς να επιβιβάζεται στο ελικόπτερο.