Άρσεναλ - Μπάγερν 0-2, Μίλαν - Ατλέτικο 0-1

kafeneio sp
Πέρσι είχε νικήσει με 3-1, φέτος επικράτησε με 2-0 η Μπάγερν μέσα στο Λονδίνο και κρατά την πρόκριση στα προημιτελικά στα χέρια της. Από την άλλη,στην μοναδική της ευκαιρία η Ατλέτικο σκόραρε με τον Ντιέγκο Κόστα στο 83' και νίκησε 1-0 την Μίλαν μέσα στο "Σαν Σίρο" (video)

Η Μπάγερν Μονάχου έφυγε νικήτρια με 2-0 από την έδρα της Άρσεναλ, με την ιστορία σχεδόν να επαναλαμβάνεται, καθώς πέρσι επίσης στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους "16" του Champions League είχε επικρατήσει με 3-1. 

Μοιραίος ήταν ο Μεσούτ Εζίλ για τους γηπεδούχους, καθώς κέρδισε πέναλτι με εξαιρετική κίνηση, αλλά το εκτέλεσε ο ίδιος άσχημα και ο Νόιερ απέκρουσε στο 8'.

Πέναλτι έχασε και η Μπάγερν με τον Αλάμπα, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Στσέσνι. Με παίκτη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυναμικά οι Βαυαροί και πήραν τη νίκη με 2-0 χάρη σε τέρματα των Τόνι Κρόος (γκολάρα) και Τόμας Μίλερ (αμφότερα από ασίστ του Λαμ).




Η Ατλέτικο νίκησε με 1-0 την Μίλαν μέσα στο "Σαν Σίρο", τιμωρώντας με τον Ντιέγκο Κόστα τους Ιταλούς και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί αυτή στα προημιτελικά του Champions League. 

Ο Ισπανο-Βραζιλιάνος στο 83' πέτυχε το μοναδικό τέρμα του ματς στην μοναδική ευκαιρία των Μαδριλένων, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, λάθος απομάκρυνση του Αμπάτε και αδράνεια στο κέντρο της άμυνας.

Οι "ροσονέρι" ήταν ανώτεροι στο ντεμπούτο του Κλάρενς Ζέεντορφ στο Champions League, έχοντας 4-5 καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με κορυφαίες φυσικά τα δοκάρια των Κακά και Πόλι.