Βαρόνος κοκαΐνης «προδόθηκε» απο τα social media

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ

Μαφιόζος συνελήφθη από τις Αρχές λόγω του ότι ήταν αρκετά «προκλητικός» στα social media, ποστάροντας συνεχώς φωτογραφίες με όπλα, ακριβά αυτοκίνητα και αιθέριες υπάρξεις. Ο Μεξικανός….

 Ελ Τσίνο Άνθραξ καυχιόταν συνεχώς στα social media για τον εξεζητημένο τρόπο ζωής του. Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, τα όπλα με τα στρας και οι αιθέριες υπάρξεις κίνησαν τις υποψίες των Αρχών.

Ο Χοσέ Ροντρίγκο Αρετσίγκα Γκαμπόα (γνωστός ως Ελ Τσίνο Άνθραξ) ήταν ένας από τους πλέον διαβόητους βαρόνους της κοκαΐνης στο Μεξικό και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ όταν αποβιβάστηκε από την πτήση του από τη Λατινική Αμερική.

Ο Χοσέ εκτός από βαρόνος της κοκαΐνης ήταν και εγκέφαλος μιας σπείρας εκτελεστών που αυτοαποκαλούνταν «Άνθραξ» και καταζητείτο στις ΗΠΑ. Επίσης ο ίδιος, δεν μπορούσε να κρύψει το πάθος του για τα πλούτη και πλημμύριζε το Twitter και το Instagram με φωτογραφίες που δείχνουν την αγάπη του για τα όπλα, τα ακριβά αυτοκίνητα, τα γιοτ και τις γυναίκες.

Μέχρι και τραγούδια για τον Ελ Τσίνο υπάρχουν στο Μεξικό όπου τον παρουσιάζουν σαν κομψό άνδρα που είναι παθιασμένος με τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα σκάφη και τη σαμπάνια.
Στις φωτογραφίες που πόσταρε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ο ίδιος ήταν πάντα με θολωμένο πρόσωπο και πόζαρε μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητα, κρατούσε αυτόματα όπλα και καθόταν δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις. Επίσης ήταν πάνω σε σκάφη, σε ελικόπτερα και φορούσε πάντοτε πανάκριβα κοσμήματα.

Ο τρόπος ζωής του και η έντονη δραστηριότητα του στα social media, έδωσε στις Αρχές τις απαραίτητες πληροφορίες για να οδηγηθούν στη σύλληψη του, σύμφωνα με τους International Business Times.