Γίγαντας ο Πρετεντέρης! "Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε καθυστερημένους"

Ο κ.Πρετεντέρης κάνει αναφορά στο προφίλ του κόσμου που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του σε Κυριακάτικη εφημερίδα (που δεν πρέπει να αγοράσετε, για να κλείσει αξιοπρεπώς) λέγοντας ότι πρόκειται για ανθρώπους που "η τελευταία τους σκασίλα είναι ποιος προεδρεύει στην Ευρωπαική Ένωση" αποδίδοντάς τους χαρακτηρισμούς...
Διαβάστε το απόσπασμα του άρθρου:

"... Ανεξαρτήτως προθέσεων ή διακηρύξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται και εκπροσωπεί έναν κόσμο ταλαιπωρημένο, στερημένο, κακομαθημένο, θυμωμένο ή καθυστερημένο (Πείτε το όπως θέλετε...), του οποίου τελευταία σκασίλα είναι ποιος προεδρεύει στην Ευρωπαική 'Ενωση..."

Όμορφα!!!...ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνετε σε καθυστερημένους...όσοι σε διαβάζουν να δείς...από νοημοσύνη να φάν και οι κότες.

Μοιράζει ουδέτερους χαρακτηρισμούς, μαζί με τους προσβλητικούς, για να μπορέσει να αναδιπλωθεί μετά. Είναι προφανές, ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, και μαζί με έναν κόσμο που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, θεωρείται από τους Πρετεντέρηδες καθυστερημένος, κακομαθημένος....Μάλλον γιατί δεν μπορεί αν χωνέψει ότι μπορεί να ζήσει από 0 έως 300 ευρώ το μήνα!

Στην πραγματικότητα, τρέμουν (οι πρετεντέρηδες) αυτόν τον κόσμο, τον θεωρούν εχθρό τους, όπως και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον φοβούνται, γιατί κινδυνεύουν να τους στείλει στην ανεργία στην καλύτερη περίπτωση, και στον Κορυδαλλό στην χειρότερη!


anemosantistasis