Δήμος Γλυφάδας: Δωρεάν… μπουζούκια σε ευπαθείς ομάδες και μέλη του ΚΑΠΗ

Η ευαισθητοποίηση των δημάρχων εν καιρώ κρίσης είναι γνωστή, προκειμένου να μπορέσει να ανακουφίσει ποικιλοτρόπως τους δημότες της περιοχής του.

Έτσι και ενώ κάποιοι δήμαρχοι πήραν την πρωτοβουλία να πληρώσουν…
απλήρωτους λογαριασμούς κατοίκων από τη ΔΕΗ, ο δήμαρχος Γλυφάδας αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, δίνοντας δωρεάν είσοδο σε μπουζούκια σε συνεργασία με γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων.

Η συγκεκριμένη παροχή του δημάρχου Γλυφάδας, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, απευθύνεται σε όσους δημότες έχουν εγγραφεί στο ΚΑΠΗ της περιοχής, αλλά και στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Για εκείνους που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση του… προνομίου αυτού, δεν έχουν παρά να επιβιβαστούν κάποια Πέμπτη ή Παρασκευή στο λεωφορείο που έχει μισθώσει ο δήμος και να μεταβούν για να διασκεδάζουν είτε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, είτε σε αυτό όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Αννα Βίσση.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, ο δήμαρχος Γλυφάδας σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm ευχαρίστησε τον επιχειρηματία για τη συνεργασία αυτή.