Κύπρος: Παίρνει κεφάλια ο Αναστασιάδης για τους βιασμούς στις φυλακές



Εξοργισμένος είναι ο Πρόεδρος της Kυπριακής Δημοκρατίας για την κατάσταση στις Κεντρικές Φυλακές μετά τις τρεις αυτοκτονίες, την απόπειρα αυτοκτονίας και το βιασμό νεαρού καταδίκου.
Ο κ. Αναστασιάδης, συνοδευόμενος…


από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας, Ιωνά Νικολάου και Πέτρο Πετρίδη, επισκέφθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Λευκωσίας το θύμα του βιασμού στις Κεντρικές Φυλακές και αμέσως μετά δήλωσε ότι θα ξηλωθούν όσοι ευθύνονται για την κτηνωδία και τη διαφθορά.

Είπε ότι μετέβη στο Νοσοκομείο για να δώσει θάρρος στο θύμα και του ζήτησε να μην πτοηθεί από τις απειλές και να μιλήσει στην Αρχές.

Ο Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι εντός των ημερών θα τεθεί τέλος στην ανοχή τόσο στις Κεντρικές Φυλακές όσο και στην Αστυνομία.
Αναφέρθηκε σε δέσμη μέτρων που θα ληφθούν και τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες όλοι θα συνειδητοποιήσουν την επιβολή του νόμου.

«Δεν πάει άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κύπριος Πρόεδρος και προανήγγειλε ότι θα ξηλωθούν ολόκληρα σώματα μέχρι να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι είτε θα υπηρετούν τον τόπο είτε θα πάνε στα σπίτια τους.