ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ - Ε.Ε. ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου
Ακούγοντας με προσοχή τις ομιλίες Σαμαρά - Μπαρόζο κατά την τελετή έναρξης της Ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε., σε συνδυασμό και με δηλώσεις - δημοσιεύματα περί των 'οραμάτων' αξιωματούχων στις Βρυξέλλες και τα συνεχή συμπτώματα δουλικότητας/συνεργίας των κυβερνητικών, είμαστε σε θέση να βγάλουμε ορισμένα πολύ σημαντικά συμπεράσματα αφ' ενός και ορισμένα πολύ σημαντικά σχέδια των κυβερνητικών (Ελλάδας και...........

Ε.Ε.) αφ' ετέρου.
Κατ' αρχάς, είναι σαφές ότι στην ομιλία του ο Σαμαράς ομολόγησε ότι συντονισμένα με την βοήθεια της Ευρώπης η Ελλάδα έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ από τον Β΄ΠΠ μέχρι σήμερα . Δηλαδή, ομολόγησε ότι η Ε.Ε. εν γνώσει της και με πλήρη συνεργία/εντολοδοσία με τις κυβερνήσεις 2009 έως 2014 τουλάχιστον (και σίγουρα με τις κυβερνήσεις 1981 έως 2009 σε προετοιμασία, ενώ σαφώς όσο πηγαίνουμε παλαιότερα βλέπουμε και προ-καλλιέργεια) ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (βλ. βιοτικό επίπεδο) ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΠ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΥΡΩΠΗ.

Πριν από αυτό, ο Σαμαράς είχε εμμέσως πλην σαφώς παραδεχθεί ότι όπως είναι τώρα η Ευρωζώνη/Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ούτε και οποιοδήποτε είδους/νομικό πειθαρχικό έλεγχο : μας ανακοίνωσε δηλαδή ότι αυτή την στιγμή η Ευρώπη ελέγχεται από ένα μάτσο ασύδοτους και ανεξέλεγκτους αυτοδιοριζόμενους/ουρανοκατέβατους ολιγάρχες οι οποίοι περιορίζουν τα Δικαιώματα των Πολιτών για ίδια συμφέροντα (για όποιον θέλει να το ακούσει, παρακολουθήστε το βίντεο των λόγων Σαμαρά - Μπαρόζο από το λεπτό 2:00 - 2:22).

Ο δε Μπαρόζο μας καταξίωσε ως Έλληνες ως αυτούς που με το παράδειγμα τους θα επιτρέψουν ή θα απαγορεύσουν την ευδοκίμηση των σχεδίων τους για την Ε.Ε., και για αυτό μας προτρέπει "να μη θέσουμε σε κίνδυνο αυτά που έχουν επιτευχθεί ως τώρα" ενώ χαρακτηρίζει ως δήθεν 'αξιοπρέπεια' το να αποδεχόμαστε τον άκρατο βιασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο πρόσωπο μας.

Στην ψυχολογία μαθαίνουμε ότι ο χειραγωγός, αυτός που εκμεταλλεύεται ένα θύμα εσκεμμένα τιτλοποιεί και χαρακτηρίζει τις πρακτικές που του επιτρέπουν να συνεχίσει την κακοποίηση με όρους ευήκοους, όρους ηθικής ή όρους που κεντρίζουν το φιλότιμο του άλλου. Αυτό ακριβώς κάνει και ο Μπαρόζο, χαρακτηρίζοντας επί της ουσίας ως αναξιοπρέπεια ή ατιμία την ένσταση και αντίσταση στην κακοποίηση που ως θύτης επιβάλλει στους Έλληνες, ενώ χαρακτηρίζει ως δήθεν αξιοπρεπή την αποδοχή της κατά συρροή παραβίασης και καταστρατήγησης του Συντάγματος, ιδίως όσον αφορά το άρθρο 120 Σ που επιτάσσει την προαναφερόμενη αντίσταση.

Πέραν των ανωτέρω, στις αναφορές -πανηγυρισμούς του Μπαρόζο για την δήθεν τεράστια επιτυχία της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. στην δήθεν στήριξη των κρατών, έχουμε την δυνατότητα να βγάλουμε και ένα άλλο πολύ ζωτικό και σημαντικό συμπέρασμα : οι αναφορές διθυραμβικού τύπου στην Ισπανία, την Πορτογαλλία και την Ιρλανδία, οι οποίες αναφέρονται στους Έλληνες ως παροντρικά υποδείγματα διαδηλώσεων και εναντίωσης των Λαών τους στις πολιτικές λιτότητας και κρίσης (συνοδευόμενα συνήθως με την κατηγορία ότι ο Έλληνας κοιμάται στον καναπέ του ενώ οι Ισπανοί/ Πορτογάλλοι, κλπ είναι στον δρόμο δυναμικά νύχτα-μέρα) μας δείχνουν ατράνταχτα ότι οι κλασικές διαδηλώσεις, όσο μαζικές, αιματηρές, προβαλλόμενες και αν είναι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (ΒΛ. TASK FORCE ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Το γεγονός ότι τα βασικά ΜΜΕ ελέγχονται (ή ανήκουν) από αυτούς και σε κάθε χώρα για εσωτερική κατανάλωση προβάλλουν ότι ο Λαός της δεν αντιστέκεται ενώ οι υπόλοιποι το κάνουν κατά το μάλλον ή το ήττον τους επιτρέπει να συνεχίσουν το θέατρο σκιών και, με την προστασία των πραιτωριανών τους που ερημώνουν ολόκληρες περιοχές για να τους προστατεύσουν να ισχυρίζονται ότι οι Λαοί τους τους θέλουν, σκορπίζοντας πέραν της οικονομικής εξολοθρεύσεως και ψυχολογική εξάρθρωση των ανθρώπων.

Ο στόχος τους είναι απλός και έχει περιγραφικά φωτογραφεί από τον Σαμαρά και τον Μπαρόζο αλλά ρητώς και συγκεκριμένως ειπωθεί από την Βίβιαν Ρέντινγκ, αντιπρόεδρο της Ε.Ε. : η μετατροπή της Ε.Ε. από Ένωση σε κράτος ομοσπονδιακό (Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης - Η.Π.Ε.) όπου οι προαναφερθέντες αδιαφανώς και μη αιρετοί ολιγάρχες (κομισιόν) θα είναι η κυβέρνηση, στόχο που θέλουν να ξεκινήσουν να νομιμοποιούν από τις ευρωεκλογές του 2014 (βλ. την δήθεν "δημοκρατική νομιμοποίηση" που ανέφερε ο Σαμαράς στον λόγο του). Από Κράτη, οι Χώρες της Ευρώπης θα μετατραπούν σε πολιτείες.

Και μάλιστα, δεν γίνεται αναφορά σε νομιμοποίηση ενός τέτοιου ισοπεδοτικού μορφώματος με έστω και τύποις (διαβλητά) δημοψηφίσματα αλλά στις ευρωεκλογές, ακολουθώντας το μοντέλο ΓΑΠ που μετέτρεψε επικοινωνιακά τις δημοτικές εκλογές σε 'δημοψήφισμα' αποδοχής και παραμονής στο μνημόνιο/ευρώ (που εν τέλει καν δεν τήρησε), χρησιμοποιώντας δηλαδή μία τύποις δημοκρατική διαδικασία (εκλογές) που έχει άλλο σκοπό, μεθοδολογία και λειτουργικότητα και θέση στο θεσμικό πλαίσιο για να ισχυρισθούν ότι εκτελέσθηκε η δημοκρατική ανάγκη που καλύπτεται από άλλη διαδικασία (δημοψήφισμα), η οποία βεβαίως έχει και άλλη βαρύτητα και θέση στο θεσμικό πλαίσιο που δεν τους εξυπηρετεί στους σκοπούς τους για τους οποίους γνωρίζουν προκαταβολικά ότι δεν έχουν την στήριξη κανενός Λαού.

Γνωρίζοντας λοιπόν τα ανωτέρω, ήτοι τόσο τον στόχο του αντιπάλου/εχθρού όσο και πού στηρίζει το εγχείρημα του καθώς και τί δεν τον επηρεάζει ικανά, είμαστε σε θέση να αντιτάξουμε αποτελεσματικό σχέδιο αντίστασης, αντεπίθεσης και τέλος εξουδετέρωσης του.

Στο παρόν άρθρο θα πούμε επιγραμματικά τις αρχές αυτού του σχεδίου και όπως πάντα θα ακολουθήσουν πρακτικές εφαρμογές.

Αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η παραμονή στις καρέκλες τους και η δυνατότητα εκτέλεσης του σχεδίου τους (δηλαδή, οι εντολές τους να εφαρμόζονται) πρέπει να δυναμιτίσουμε τα δύο αυτά σκέλη, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ/ΝΟΜΟΙ/ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ/ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Ή ΚΑΘ' ΟΛΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΕΑ/ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ :

να μην αφήσουμε απρόσβλητη την παραμονή τους στις καρέκλες τους (καθώς οι εκλογές νοθεύονται η αναμονή εκλογών ή ελπίδα στα αποτελέσματα τους δεν αρμόζει ως ουτοπικός ευσεβής πόθος) και να μην αφήσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους ως τα μόνα επηρεάσιμα από εμάς τον Λαό μέλη της κρατικής μηχανής των κυβερνητικών ανενόχλητους και απρόσβλητους όταν εφαρμόζουν τις όποιες αντισυνταγματικές και αντιανθρωπιστικές προσταγές άνωθεν.

Επειδή τα ΜΜΕ τους ανήκουν θα πρέπει να αποτελέσουν στόχο προσβολής των πρακτικών μεθόδων τους καθημερινά.

Τέλος, επειδή αυτοί που κανονικά όφειλαν να πράξουν τα ανωτέρω επίσης τους ανήκουν κατά πλειοψηφία (δηλαδή, δικαστικοί όλων των βαθμίδων) θα πρέπει καθημερινά με σειρά πράξεων να τίθενται υπό έλεγχο και πίεση και πειθαρχία επίσης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πετύχουμε τα ανωτέρω, τόσο επικοινωνιακοί όσο και ουσιαστικοί μερικούς από τους οποίους θα εκθέσουμε προσεχώς κατ' ανάγκην και ευκαιρία. Με αυτό το άρθρο όμως θέσαμε και εμείς τους στόχους μας ώστε, ανταποκρινόμενοι στην προτροπή του Μπαρόζο στην Ελλάδα για "να δώσει μια πολύ χρήσιμη συνεισφορά στην Ε.Ε.", να μην επιτρέψουμε την νομιμοποίηση ενός μορφώματος που γίνεται από ολιγάρχες για τραπεζίτες στις κατευθυντήριες γραμμές που είχε χαράξει (επίσης ρητώς και δημοσίως) ο Χίτλερ για την Ευρώπη