ο Βόμβυκας και οι άλλοι

Ελλην Φορολογούμενος
Η λέξη Μπουμπούκος για όσους έχουν μαύρα μεσάνυχτα περί την ελληνικήν , προέρχεται από την αρχαία λέξη  βομβύκιον , που σήμαινε , τα παλιά τα χρόνια, μπουμπούκι.
Στο ταράφι όμως όμως όταν πάσαν έναν τον αποκαλούνε, μπουμπούκι , αι γνώμαι διίστανται και τριίστανται που λέει ο λόγος.
Εμείς όμως θα μιλήσουμε για τους βόμβυκες που ξεκουράζουν τα κωλαράκια τους στα έδρανα της βουλής, τα οποία....
γνωρίζουν καλά ότι οι μέρες τους είναι πεπερασμένες, τετελιωμένες που λέει ο λαός μας και ωσεκτουτού απολαμβάνουν ό,τι φανε, ό,τι πιούνε και ό,τι αρπάξει ο κώλος τους σε μια εναλλασσόμενη αλλαξοκωλιά πρασινοφρουρών και bluetooth κουμπάρων η οποία ζέχνει παρεπιπτώντος μπόχα και πεθαμενίλα.
Η στήλη ένεκα των ημερών στέλνει τας ευχάς της , στα βομβύκια τα οποία βολεύονται σε κάποια αναπαυτική στάση η οποία τους επιτρέπει τον αέναο θηλασμό του φουκαριάρικου τούτου κράτους , τους προτρέπει να την κάνουν με αλαφρά και στον αγύριστο .
Πληροφορίες που διαρρέουν από κακόβουλα μέσα ότι τάχα στη Κουάλα Λουμπούρ ο έτερος βλαμμένος γόνος , κανονίζει τα δέοντα για τους υπολοίπους του σιναφιού χαρακτηρίζονται από κυβερνητικούς κύκλους ως κακόβουλα….