ΕΛΕΟΣ! ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ

Δεν υπάρχουν λόγια…  Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από φωτιά το βράδυ που μας πέρασε στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άτυχος άνδρας μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο στον Πειραιά.
 Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε δώμα, σε ταράτσα ξενοδοχείου στην Καστέλα, προκαλώντας θανατηφόρα εγκαύματα στον άτυχο άνδρα. Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες, ωστόσο δεν κατάφεραν να προλάβουν την δυσάρεστη εξέλιξη Μέχρι στιγμής τα αίτια της φωτιάς παραμένουν  άγνωστα.

Ένας ακόμα άντρας εντοπίστηκε νεκρός από φωτιά σε κτίριο του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή. Οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν για φωτιά στο αντλιοστάσιο του κτιρίου και έσπευσαν να την σβήσουν. Φτάνοντας εκεί πάγωσαν στην θέα του απανθρακωμένου σώματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο άτυχος άντρας πήγε εκεί για να ζεσταθεί.

Τέλος, μια ηλικιωμένη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή  από πυροσβέστες μετά από κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι επί της οδού Αγίου Δημητρίου στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Ακόμη μια φωτιά σε σπίτι χωρίς ρεύμα την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα. Η ένοικος είναι καλά, ωστόσο τα πάντα στο εσωτερικό του σπιτιού έγιναν στάχτη  Η φωτιά ξέσπασε την Πέμπτη το βράδυ σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου σε πολυκατοικία στην Κάτω Τούμπα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ένοικος άναψε κερί για φωτισμό καθώς δεν είχε ρεύμα. Η γυναίκα βγήκε από το διαμέρισμα και κάλεσε βοήθεια, ενώ στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα.