Εδώ οι καλοί οι ψεύτες του, (όχι άλλες περικοπές).

Γράφει ο Γιώργος Κάσι


Και αυτό κολλάει στα λεγόμενα του Σαμαρά. Εκτός και εάν δεν είναι αυτός ο Πρωθυπουργός της χώρας αλλά ο Στουρνάρας.

Πάντως η λογική άλλος κλέβει και άλλος πληρώνει και λογικές τύπου Λιάπη, Βενιζέλου, (δηλαδή κοροϊδεύω τον κόσμο για την καρέκλα, την πάρτη μου και ότι αρπάξω και ότι βουτήξω και σκασίλα μου οι άλλοι) συνεχίζετε, από τους πολιτικούς (κατά τίτλο) παραμένοντας όλοι οι κλέφτες του Ελληνικού κοινοβουλίου στο απυρόβλητο, που θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 200-300 άτομα πρώην και νυν, στη φυλακή με.......
δημευμένες περιουσίες, από τα κόμματα της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που μας κατέστρεψαν και που τώρα δήθεν, θέλουν να μας φτιάξουν.

Έτσι λοιπόν, πλήρωνε μαλάκα Έλληνα, για να τρωνε τα ΛΑΜΟΓΙΑ της ΒΟΥΛΗΣ αφορολόγητο για το 70% των εισοδημάτων τους και να πλουτίζουν, οι (καναλάρχες, εφοπλιστές, μεγάλο κατασκευαστές τύπου Μπόμπολας, πρώην και νυν Σκατό-Πολιτικοί και άλλοι πολλοί ΚΛΕΦΤΕΣ) καθώς και οι των 16.500 περίπου off-shore (που δήθεν δεν τους ξέρουν τίνος είναι και που δεν πληρώνουν), που τελικά είναι όλων αυτών των παραπάνω, για να σκιστούμε να πληρώνουμε οι υπόλοιποι ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε.

Γνωστά παραδείγματα οι όμιλοι, Βαρδινογιάννη και Γουλανδρή, που κατά δημοσίευση των ΜΜΕ χάρισαν με νομοθετική ρύθμιση, (οι Βενιζέλο-Σαμαράδες μαζί με τον Στουρνάρα), πρόσφατα, 250 εκατομμύρια στον έναν και 600 σχεδόν στον άλλον. Σχεδόν 1 δισεκατομμύριο σε δύο μόνο άτομα.

Καθώς και όλους αυτούς που κάνουν λαθρεμπόριο, τσιγάρων, ποτών, ρούχων και αξεσουάρ, Ναυτιλιακού Πετρελαίου (που τους κάνουμε και σωτήρες και τους βραβεύουμε) και που οι καλύτεροι πελάτες τους είναι το Υπ. Εθ. Άμυνας, (που αγοράζει το ναυτιλιακό πετρέλαιο με τιμή αγοράς), δηλαδή ο εξής ένας όμιλος.

Και από την άλλη που σκέφτεστε τον κόσμο δήθεν, κόβετε (αντισυνταγματικά) το ΕΚΑΣ από τους φτωχούς, τις συντάξεις όλου του κόσμου, (όπως ψήφισε ο Βενιζέλος ο Ξεφτίλας-Σωτήρας το 2012), γαμάτε τον κόσμο με φόρους, για να φορολογείστε εσείς με το 30% των εισοδημάτων σας.
Αφού φυσικά σε εσάς δεν έχετε κάνει καμία περικοπή, στα προνόμιά σας, ούτε και στις παρανομίες σας.

Αφήνετε στο απυρόβλητο τους αγρότες που δεν πληρώνουν ρεύμα, πετρέλαιο, φόρους κ.λ.π. και τα έχουν όλα τζάμπα, και για πολλά χρόνια επιδοτήσεις δισεκατομμυρίων, (παράνομες) από την ΕΕ, για να μπορούν οι άχρηστοι βουλευτές όλων των κομμάτων της επαρχίας, να μην τρωνε γιαούρτια στις περιοχές τους και να διατηρούν οι μεγαλοτσιφλικάδες τις Ferari, πισίνες, και τις βιλάρες τους, υπερφορολογώντας την μεσαία τάξη και τα αστικά ακίνητα των πόλεων.
Εξαιρετική Οικονομική πολιτική.
Ένας 5χρονος θα τα έκανε καλύτερα.!!!!!!!!!

Αντί να χαρίσετε ότι ζημιογόνο υπάρχει, όπως ο ΟΣΕ (2 δισεκατομμύρια τον χρόνο στο κεφάλι του Ελληνικού λαού) και να συνεργαστείτε με τους Ρώσους στο αέριο και πετρέλαιο.
Κοροϊδεύετε τον κόσμο και κοιτάτε τα εκλογικά συμφέροντα.

Αλλά ξέχασα ότι φοβάστε και την φαλιρισμένη κατά τα άλλα Αμερική.
Αυτό βέβαια δεν ονομάζετε πολιτική διάσωσης, αλλά πολιτική του αχυράνθρωπου και του συμφέροντος, τύπου ΓΑΠ.
Έτσι δεν σώζετε η χώρα, παρά μόνο ή καρέκλα που και πάλι παίζετε.

Είστε ικανοί μόνο να κάνετε ταξίδια (βλέπε Αβραμόπουλο) γιατί λειτουργεί με την λογική, ότι άλλος κάνει βόλτες και άλλος πληρώνει.
Βρισκόμενοι στο απυρόβλητο της Λαμογιάς και της παλιανθρωπιάς, με μοναδική τιμωρία την διαγραφή από το κόμμα τύπου Λιάπη, (ο οποίος με αυτά που έχει κλέψει από τον ΟΣΕ χέστηκε για την διαγραφή) τον τιμωρείτε. Σκασίλα του.

Όμως στην περίπτωσή του, εάν δεν ήταν ο Λιάπης και ήταν κανένας κοινός θνητός, θα τον χώνανε φυλακή και όχι ταξίδι αλλά ούτε στο σπίτι του δεν θα πήγαινε.

·                    Και ενώ στην Ιταλία κόβουν τις επιδοτήσεις των κομμάτων, εσείς όχι μόνο δεν κόβετε τίποτα από τις παροχές σας, αλλά δίνετε αντίστοιχα αυξήσεις στους υπαλλήλους της Βουλής, φυσικά γιατί οι περισσότεροι είναι συγγενείς σας.
·                    Παντού σε όλες τις χώρες του κόσμου, υπάρχουν φυλακίσεις και δίωξης πολιτικών για κλεψιές και καταχρήσεις που δεν φτάνουν ούτε στο νυχάκι των δικών μας (π.χ. το Πρόεδρο την Δημοκρατίας της Γερμανίας για εκείνες τις 400.000 για το σπίτι του) ενώ εδώ όλοι είναι στο απυρόβλητο και χαίρουν εκτίμησης, μάλλον για μην χαλάσει η πιάτσα της βούτα.
·                    Άλλοι λιγοστεύουν ακόμα και τον αριθμό των βουλευτών τους για να έχουν λιγότερα έξοδα. Εσείς τι κάνετε για αυτό??? Και γιατί να υπάρχουν 300 μέσα στη Βουλή, που μαζί με τους παρατρεχάμενούς τους ακριβοπληρωμένους σύμβουλους, μαζεύονται χιλιάδες, (που και 100 να ήταν πάλι πολλοί είναι, αφού το πάνω χέρι το έχουν άλλοι) και που από ότι βλέπουμε, ούτε που πατάνε το πόδι τους στη Βουλή, εφόσον αφού μας κάνουν και ότι θέλουν οι γερμανοί, ή και άλλοι.
Άρα είναι άχρηστοι στην ουσία και περιττοί.

Και τέλος πάντων η Βλακεία των χρυσοπληρωμένων συμβούλων του Υπ. Οικονομικών, θα πρέπει να τελειώσει και να μην αυξάνετε ανάλογα με τα πτυχία τους.
·                      Λέμε και όχι στους οικονομικούς δολοφόνους της Τρόικας, ή ενίοτε τους διώχνουμε κιόλας, (αλλά με άσχημο τρόπο), δεν είμαστε δούλοι τους.
·                      Κατεβάζουμε τους φόρους του πετρελαίου θέρμανσης, για να παίρνει ο κόσμος και για να μπαίνουν έσοδα στο κράτος
·                      Δεν χαρίζουμε ρεύμα από την ΔΕΗ με την τσέπη των άλλων, αλλά εάν οι 300 άχρηστοι της Βουλής, θέλουν να κάνουν αγαθοεργίες, μπορούν από τα πλούσια έσοδα τους που δεν φορολογούνται.
·                      Όσο αυξάνεται η φορολόγηση, πέφτει το βιοτικό ήδη πεσμένο επίπεδο και δεν κινείται η αγορά.

Αυτά δεν χρειάζεται να έχει κανείς πτυχία οικονομικού Πανεπιστημίου για να τα ξέρει.

Με αυτή τη λογική, καλά θα κάνει ο κόσμος να ψηφίσει την Χρυσή Αυγή για να σας γαμήσει μήπως δούμε και καμιά άσπρη μέρα.

Αυτά. Παλιό κοπρίτες, άχρηστα σκουπίδια της πολιτικής.

Γιώργος Κάσι