«Stop» σε εισαγωγές και χειρουργεία στο «Αττικό»!

Σε διακοπή των εισαγωγών που αφορούν σε χειρουργικά περιστατικά, καθώς και σε αναστολή των προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων προχωρεί το νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω έλλειψης χειρουργικών υλικών.
 
Με έγγραφό…
του προς τους συντονιστές Διευθυντές του νοσοκομείου ο διοικητής του Νοσοκομείου «Αττικόν» κ. Ηλίας Λαμπίρης δίνει εντολή για διακοπή των εισαγωγών των τακτικών χειρουργικών περιστατικών, πχ αγγειοχειρουργικών περιστατικών, οφθαλμολογικών, ορθοπεδικών, καθώς το νοσοκομείο αδυνατεί να εξασφαλίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες τα απαραίτητα χειρουργικά υλικά. 
 
Όπως εξηγεί ο απερχόμενος πλέον επικεφαλής του νοσοκομείου –στη θέση του τοποθετήθηκε η γιατρός και πολιτευτής της ΝΔ στον Πειραιά, κυρία Ευαγγελία Γιαννακάκου-  η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσε  τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια  για την πορεία απορρόφησης του προϋπολογισμού του νοσοκομείου.
 
Κατά πληροφορίες, η 2η ΥΠΕ προσπαθεί να εξασφαλίσει πιστώσεις από άλλους κωδικούς προκειμένου να εξευρεθούν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ διαβεβαιώνει ότι θα υπάρξει έκτακτη ενίσχυση.