Όταν ο Σαμαράς στήριζε πρόταση μομφής κατά του ΠΑΣΟΚ, υπέρ του αγωνιζόμενου λαού!

Οταν ο νεαρός βουλευτής Μεσσηνίας στήριζε μια πρόταση μομφής του Μητσοτάκη εναντίον του κόμματος με το οποίο τώρα συγκυβερνά.Ο Σαμαράς, κατηγορούσε την κυβέρνηση Παπανδρέου, ότι είχε φτάσει τους εργαζόμενους στα όρια τους, με την πολιτική λιτότητας που ακολουθόταν επί 2 χρόνια τότε. ΤΟ ΠΑΣΟΚ, όπως λέει ο Σαμαράς, δεν σέβεται τις συμφωνίες που έχει κάνει με εργαζόμενους.

Μετά, χρησιμοποιεί σαν παράδειγμα εξαθλίωσης...Μαντέψτε....Ένα δημόσιο υπάλληλο, με τότε μισθό 70.000 δραχμές, και ενοίκιο 30.000. στο Λαύριο. Εξηγεί, κάνοντας χρήση του "καλαθιού της νοικοκυράς", ότι τα λεφτά δεν έφταναν για τα βασικά. 

Όπως λέει ο Σαμαράς, η πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει τότε η ΝΔ, ήταν πρόταση δυσπιστίας του ελληνικού λαού......

Θυμόμαστε βέβαια, πόσο φιλοεργατική ήταν η επόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ήλθε και επέβαλλε ακόμα πιο σκληρή λιτότητα, άρχισε το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, την όποια βέβαια εσύ την έριξες.

Βλέπεις, και εσύ μπαγάσα Σαμαρά, ότι τότε δικαιολογούσες τον κάθε Τσίπρα της εποχής μας, να έρχονται στην βουλή και να "λαικίζουν" όπως είπες, αναφερόμενοι στα δεινά του Ελληνικού λαού, που είναι προφανές ότι τα δεινά του λαού το 2013 είναι πολλαπλάσια περισσότερα από τα δεινά που αντιμετώπιζε το 1988!