Αύριο ο ¨γάμος" Κουβέλη Λοβέρδου

Αύριο στις 7 το βράδυ επισημοποιείται ο "πολιτικός γάμος" ΔΗΜΑΡ-Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα στο πλαίσιο κοινής εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη..

Θέμα της εκδήλωσης “Η αγροτική ανάπτυξη της χώρας” παρουσία των Φώτη Κουβέλη και Ανδρέα Λοβέρδου και με ομιλητές: τον Θωμά Ψύρρα βουλευτή Λάρισας της ΔΗΜΑΡ, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο υπεύθυνο του τομέα αγροτικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, Χρήστο ............
Αηδόνη γραμματέα της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Δημήτρη Τσιρώνη πρ. βουλευτή, μέλος της Π.Ο.Σ.Σ. της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Τραϊνός Χατζηδημητρίου.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκινά με πρώτους σταθμούς την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα μια μακρά πορεία προς το λαό και τα μέλη-φίλους τους κόμματος ανά την Ελλάδα ενόψει και του Συνεδρίου του κόμματος τον Δεκέμβριο όπου αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον της ΔΗΜΑΡ και στις συνεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Προς το παρόν η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει έντονες επιφυλάξεις για το έντονο φλέρτ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και των ”58” και ο κ. Κουβέλης θα επιχειρήσει να «περάσει» στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος την απόφασή του για κι αυτόνομη πορεία της ΔΗΜΑΡ γνωρίζοντας ωστόσο ότι αρκετά στελέχη τάσσονται υπέρ της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και του διαλόγου ευρύτερα με κινήσεις της κεντροαριστεράς και ιδίως με τους “58”.