Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός?

kafeneio sp
Σχεδόν επιβεβαιωμένη φαίνεται να είναι το ενδεχόμενο ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού να μπει στα ποδοσφαρικά δρώμενα του τριφυλλιού.Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει ήδη ετοιμάσει πρόταση που θα καταθέσει στον Γιάννη Αλαφούζο. Διαβάστε το παρασκήνιο και τις λεπτομέρειες....

Μία βόμβα επιφύλασσε για το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει έτοιμη πρόταση για το πλάνο της επόμενης ημέρας στην ομάδα ποδοσφαίρου και εντός των επόμενων 15 ημερών, θα την καταθέσει στον πρόεδρο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Γιάννη Αλαφούζο.

Προς το παρόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τη φημολογία, αλλά είναι δεδομένο ότι έχει αποφασίσει να κάνει την κίνηση του και σχεδιάζει τις επόμενες ενέργειες του.
Σίγουρα πρόκειται για μία "συγκλονιστική" εξέλιξη για τα διοικητικά της ΠΑΕ, εφόσον φυσικά προχωρήσει στην πράξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.Άλλωστε, δεν έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που με επίσημη δήλωση του είχε τονίσει ότι δεν σκέφτεται άμεσα να εμπλακεί στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε στο μυαλό του την ΠΑΕ εδώ και καιρό αλλά αποφάσισε οριστικά τις τελευταίες ημέρες να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι να γίνει απλά μέτοχος ή συμπαίκτης του σημερινού προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ είχαν αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό ότι κάτι τρέχει και ότι σύντομα θα "σκάσει" βόμβα, όπως και έγινε το Σάββατο.

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα; Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει να πάρει στα χέρια του την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στη συνέχεια θα παραπέμψει το θέμα στη γενική συνέλευση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" που αριθμεί 9016 μέλη εντός του Δεκεμβρίου για να αποφασιστεί αν θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.