Αστυνομικοί ζώα σκότωσαν μετανάστη μέσα στο Α.Τ. Άγιου Παντελεήμονα!

ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΣΕ ΞΥΛΟ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ!
ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ;


Ένας μετανάστης άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο Α.Τ. Αγίου Παντελήμονα χθες το βράδυ. Επίσημη ενημέρωση δεν υπήρξε και έτσι έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται σενάρια για τις συνθήκες του θανάτου του....
Σύμφωνα με το bloko.gr ο μετανάστης ζήτησε την παρέμβαση των αστυνομικών εναντίον ενός άλλου μετανάστη από το Αφγανιστάν.

Μάλιστα πήγε ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο Αφγανός τον εκβίαζε αποσπόντας του διάφορα είδη από το μίνι μάρκετ που διατηρεί, αλλά και χρήματα.
Μάλιστα ο μετανάστης από το Μπαγκλαντες χθες πριν ενημερώσει τους αστυνομικούς κατάφερε να κλειδώσει τον Αφγανό μέσα στο μίνι μάρκετ κατεβάζοντας τα ρολά.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς και οι δύο μετανάστες οδηγήθηκαν στο τμήμα. Εκεί, χωρίς να διευκρινίζεται το πως, ο μετανάστης έπαθε ανακοπή και πέθανε...

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Την αποκάλυψη του θέματος πάντως δεν την έκανε η αστυνομία, αλλά το athens.indymedia.org στο οποίο αναρτήθηκε κείμενο όπου γίνεται λόγος και για ξυλοδαρμό, αλλά και για συμπλοκή με τον Αφγανό, ενώ οι περιγραφές δεν συμπίπτουν με εκείνη της αστυνομίας.