Χειροπέδες στον πρώην διοικητή του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα για τη Χρυσή Αυγή

Πρόκειται για ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και με τη στάση του βοήθησε να ... θεριέψει στην περιοχή η Χρυσή Αυγή στην οποία φαίνεται έκανε... πλάτες

Σύμφωνα με το bloko.gr ο συγκεκριμένος αξιωματικός...
, τα τελευταία χρόνια, φέρεται ότι εγκαινίασε τον κύκλο των συνεργαζόμενων με την χρυσή αυγή αστυνομικών.

Οι αδιάφθοροι διαπίστωσαν μια "ακινησία" στην έρευνα των υποθέσεων με καταγγελίες Ελλήνων για μετανάστες, όπως όμως επίσης και από μετανάστες σε βάρος Ελλήνων για ρατσιστική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με το bloko.gr oι καταγγελίες των Ελλήνων, μαζί τους ίδιους τους καταγγέλλοντες, στέλνονταν πακέτο στους ... πυρηνάρχες του νεοναζιστικού μορφώματος και στη συνέχεια τα freikorps, αναλάμβαναν να καθαρίσουν. Στη δεύτερη περίπτωση, των καταγγελιών μεταναστών για Έλληνες, τις έθαβε στο αρχείο και σε ορισμένες περιπτώσεις, φέρεται ότι απειλούσε με σύλληψη τους κακοποιημένους μετανάστες που ζητούσαν ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης τους.

Ο αστυνομικός επί της ουσίας κρατείται από χθες το απόγευμα, ενώ οι συνάδελφοί του αναμένεται σήμερα να προβούν και σε επίσημες δηλώσεις για τη σύλληψή του και τα στοιχεία σε βάρος του.