Τώρα ψάχνουν και τους αστυνομικούς που ερεύνησαν το σπίτι του Πατέλη

Έτοιμη να αναγνωρίσει τα πρόσωπα που συνόδευαν τον Γιώργο Ρουπακιά το μοιραίο βράδυ της άνανδρης δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι εμφανίστηκε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα του θύματος, που κατέθεσε πρώτη φορά στην 6η τακτική ανακρίτρια του Πειραιά.

Η νεαρή γυναίκα, που είδε τον φίλο της να ξεψυχάει ...
στα χέρια της από το μαχαίρι του αδίστακτου χρυσαυγίτη, προσήλθε χθες στα δικαστήρια του Πειραιά συνοδευόμενη από τον πατέρα του θύματος, που επίσης κατέθεσε, και τον δικηγόρο της οικογένειας. Οι καταθέσεις και των δύο ολοκληρώθηκαν μετά από περίπου τέσσερις ώρες, ενώ κατά την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια δεν θέλησαν να πουν τίποτα σχετικό με την υπόθεση.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έκανε λόγο για ολιγωρία της αστυνομίας τη βραδιά του φονικού, επιρρίπτοντάς της ευθύνες, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι ο Π. Φύσσας δεν δεχόταν απειλές και πως τη μοιραία νύχτα, την ώρα που έφυγε από την καφετέρια με τον φίλο της, αντιλήφθηκε κάποιους να τους ακολουθούν.
Ως δράστη της επίθεσης αναγνώρισε τον κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά, τον οποίο άλλωστε είχε υποδείξει και το θύμα λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, και διαβεβαίωσε την ανακρίτρια ότι μπορεί να αναγνωρίσει, αν της ζητηθεί, και τα υπόλοιπα μέλη της ναζιστικής συμμορίας που έστησαν καρτέρι θανάτου στον σύντροφό της.
Όσον αφορά την ανάκριση της υπόθεσης, έχει ήδη ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όχι μόνο για τους αστυνομικούς που ήσαν παρόντες στο περιστατικό, αλλά και για τον ειδικό εξωτερικό φρουρό των φυλακών Κορυδαλλού που ήταν παρών την ώρα του φονικού κι έλεγε στους αστυνομικούς ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου έχει επίσης ζητηθεί και για τους άνδρες της ασφάλειας που πήγαν να ερευνήσουν το σπίτι του πυρηνάρχη της Τ.Ο. Νίκαιας της Χρυσής Αυγής Γιώργου Πατέλη, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι εξαφανίστηκαν ευρήματα των ερευνών.