Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του φετινού Παναθηναϊκού!

kafeneio sp
Ο Μάρκους Μπεργκ έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό ένα συμβόλαιο που ξεπερνά κάθε συμπαίκτη του, μαζί με τα μπόνους αλλά και τις ετήσιες αποδοχές. Διαβάστε το ακριβό (για τα σημερινά δεδομένα του τριφιλλιού) συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού, που έχει εντυπωσιάσει τους πράσινους φιλάθλους......

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει το πιο "βαρύ" συμβόλαιο από τους νεοαποκτηθέντες στον Παναθηναϊκό και αποδεικνύει πως το δικαιούται.

Παρά την πολιτική σκληρής λιτότητας που ακολούθησε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2013, προκειμένου να πείσει τον Μάρκους Μπεργκ να ενταχθεί στο δυναμικό του έκανε την οικονομική υπέρβαση.

Ο Σουηδός επιθετικός είναι ο πιο υψηλά αμοιβόμενος από τους νεοαποκτηθέντες, γεγονός απόλυτα λογικό εάν αναλογιστεί κανείς το παρελθόν του και το βιογραφικό του.

Σύμφωνα με τη στήλη "Χατ τρικ" της εφημερίδας Goal, το τετραετές συμβόλαιο του Μπεργκ προβλέπει για τις δύο πρώτες σεζόν ετήσιες αποδοχές 450.000 ευρώ, την τρίτη και την τέταρτη 500.000 ευρώ.

Ακόμα υπάρχει μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος ύψους 30.000 ευρώ σύμφωνα με το «Goal», ενώ 10.000 ευρώ λιγότερα προβλέπονται για το Κύπελλο. Επίσης ορίστηκε μπόνους για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ (50.000 ευρώ), αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ (10.000 ευρώ).

Επίσης, εφόσον κάποια ομάδα αποκτήσει τα δικαιώματα του Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό, τότε το 12,5% του ποσού θα αποδοθεί στον Σουηδό.